murder spree

Halloween Ends | ASV
Žanrs
IMDB
5 (53139 balsu)
Budžets
20,000,000.00$
Četrus gadus pēc Helovīna notikumiem 2018. gadā Lorija ir nolēmusi atbrīvoties no bailēm un dusmām un aptvert dzīvi. Taču, kad kāds jauns vīrietis tiek apsūdzēts par zēna, kuru viņš auklēja, nogalināšanu, tas aizdedzina vardarbības un šausmu kaskādi, kas liks Lorijai beidzot stāties pretī ļaunumam, kuru viņa nevar kontrolēt.

Scream | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (115640 balsu)
Budžets
24,000,000.00$
Divdesmit piecus gadus pēc tam, kad kluso Vudsboro pilsētu satrieca nežēlīgu slepkavību sērija, jauns slepkava ir uzvilcis Ghostface masku un nolūkojis pusaudžu grupu, lai atkal atdzīvinātu pilsētas pagātnes noslēpumus. Aktieri Neve Campbell (Sidnijas Preskotas lomā), Courteney Cox (Geilas Vezeres lomā) un David Arquette (Djūija Railija lomā) atveidos savus ikoniskos varoņus jaunākajā filmu sērijas “Kliedziens” (Scream) filmā.

There's Someone Inside Your House | ASV
Žanrs
IMDB
4.8 (16930 balsu)
Sākoties izlaiduma atskaitei, Osbornas augstskolas studentus vajā maniaks, kura nolūks ir izpaust viņu tumšākos noslēpumus visai pilsētai, terorizējot upurus, valkājot dzīvībai līdzīgu sejas masku. Ar savu noslēpumaino pagātni Makani un viņas draugiem ir jāatklāj slepkavas identitāte, pirms viņi paši kļūst par upuriem.

Halloween Kills | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
5.5 (87333 balsu)
Budžets
20,000,000.00$
Murgs nav beidzies, jo neapturamais slepkava Maikls Maierss izkļūst no Lorijas Strodas lamatas, lai turpinātu savu rituālo asinspirti. Ievainota un nogādāta slimnīcā, Lorija cīnās ar sāpēm, iedvesmojot Hadonfīldas iedzīvotājus sacelties pret Maiersu. Pārņemot lietas savās rokās, Stroda sievietes un citi izdzīvojušie veido modru pūli, lai nomedītu Maiklu un uz visiem laikiem izbeigtu viņa šausmu valdīšanu.