Mainichi Broadcasting System (MBS)

進撃の巨人 | Japāna
Žanrs
IMDB
9 (380133 balsu)
Pirms vairākiem simtiem gadu cilvēkus gandrīz iznīcināja titāni. Titāni parasti ir vairākus stāvus gari, šķiet, ka viņiem nav saprāta, viņi aprij cilvēkus un, kas ir sliktākais, to dara sava prieka pēc, nevis kā barības avots. Neliela daļa cilvēces izdzīvoja, apmūrējot sevi pilsētā, ko aizsargā ārkārtīgi augsti mūri, pat garāki par lielākajiem titāniem. Paziba uz mūsdienām, un pilsēta nav redzējusi titānu vairāk nekā 100 gadus. Pusaudzis Erens un viņa audžumāsa Mikasa ir liecinieki kaut kam šausmīgam, kad pilsētas mūrus iznīcina kolosāls titāns, kas parādās no zila gaisa. Mazajiem titāniem applūstot pilsētu, abi bērni šausmās noskatās, kā viņu māte tiek apēsta dzīva. Erens apņemas, ka nogalinās katru titānu un atriebsies par visu cilvēci.

呪術廻戦 | Japāna
Žanrs
IMDB
8.6 (65359 balsu)
Yūji Itadori ir zēns ar milzīgu fizisko spēku, lai gan viņš dzīvo pilnīgi parastu vidusskolas dzīvi. Kādu dienu, lai glābtu draugu, kuram ir uzbrukuši lāsti, viņš apēd Ryōmen Sukuna pirkstu, ienesot lāstu savā dvēselē. Kopš tā laika viņš dala vienu ķermeni ar Sukunu. Varenākā burvju Satoru Godžo vadīts, Itadori tiek uzņemts Tokijas Metropolijas Burvju tehniskajā vidusskolā, organizācijā, kas cīnās pret lāstiem... un tādējādi sākas varonīgs stāsts par zēnu, kurš kļuva par lāstu, lai izdzītu lāstu. , dzīvi, no kuras viņš nekad nevarēja atgriezties.

彼女、お借りします | Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (6312 balsu)
Mūsdienu Japānā "īres" pakalpojumi var nodrošināt pēcpusdienu ar "draugu", "vecāku", pat viltotu draudzeni! Kinošita Kazuja ir 20 gadus veca koledžas studenta neveiksme. Viņš vienu reizi paguva noskūpstīt savu draudzeni, taču pēc mēneša tika izmests. Pilnīgi spītīgs, Kazuja kļūst pietiekami izmisis, lai mēģinātu. Taču viņš ātri atklāj, cik sarežģīti var būt “īrēt” emocionālu saikni... un viņa jaunā “draudzene Mizuhara Čizuru, kura cenšas noklusēt savu sāncensību, nonāks panikā, kad uzzinās savu īsto dzīvi un Kazujas dzīvi savijas pārsteidzošos veidos! Drīz sāksies pārgalvīgs romāns, kas piepildīts ar mīlestību un sajūsmu!

炎炎ノ消防隊 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.6 (8117 balsu)
Saules ēras 198. gads Tokijā, īpašas ugunsdzēsēju brigādes cīnās pret fenomenu, ko sauc par cilvēka spontānu aizdegšanos, kur cilvēki tiek pārvērsti par dzīviem infernāliem, ko sauc par "infernāļiem". Lai gan infernāli ir pirmās paaudzes spontānas cilvēku aizdegšanās gadījumi, vēlākajām paaudzēm piemīt spēja manipulēt ar liesmām, saglabājot cilvēka formu. Šinra Kusakabe, jaunietis, kurš ieguvis iesauku Velna pēdas par spēju pēc vēlēšanās aizdedzināt kājas, pievienojas Speciālajai ugunsdzēsības spēku kompānijai 8, kurā ir iesaistīti citi liesmu lietotāji, kuri strādā, lai nodzēstu visus sastaptos infernāļus. Kad parādās grupa, kas veido Infernals, Šīra sāk atklāt patiesību aiz noslēpumainā ugunsgrēka, kas pirms divpadsmit gadiem izraisīja viņa ģimenes nāvi.

ハイキュー!! | Japāna
Žanrs
IMDB
8.7 (5459 balsu)
Shōyō Hinata sāka spēlēt volejbolu, ieraudzījis “mazos milžus”, kuri sportoja, kad viņš mācījās pamatskolā. Sava pretinieka Tobio Kageyama rokās viņš piedzīvo graujošu sakāvi savā pirmajā un pēdējā turnīrā vidusskolā. Tātad Hinata pievienojas Kurasuno vidusskolas volejbola komandai, apsolot atriebību pret Kagejama. Tomēr Kagejama ir arī Kurasuno komandā. Bijušie konkurenti veido leģendāru kombo ar Hinata kustīgumu un Kagejama precīzu bumbas vadīšanu. Kopā viņi piedalās vietējos turnīros un apņemas satikt Kurasuno liktenīgo pretinieku skolu nacionālajā izlasē.

虚構推理 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.4 (91 balsu)
11 gadu vecumā Kotkai Iwanaga no jums nolaupīja Kotoko Iwanaga un lūdza kļūt par viņu “Gudrības Dievu” kā starpnieku starp garu un cilvēku pasaulēm, kuram meitene ātri vienojās, bet uz labās acs rēķina. un kreisā kāja. Tagad, pēc sešiem gadiem, kad jūs gribat, lai viņu problēmas tiktu atrisinātas, viņi dodas uz Kotoko konsultēties. Tikmēr 22 gadus vecais universitātes students Kurou Sakuragawa tikko šķiras ar savu draudzeni pēc tam, kad viņš bija aizbēdzis viens pats, kad abi saskārās ar kapu. Redzot to kā viņas iespēju kļūt tuvāk ar viņu, Kotoko nekavējoties liek viņai kustēties, cerot kādu dienu apprecēties ar Kurou. Tomēr viņa ātri saprot, ka Kurou ir vēl kaut kas. Izmantojot šīs zināšanas, viņa lūdz viņa palīdzību dažādu pārdabiskā rakstura problēmu risināšanā, vienlaikus novēlot jaunatklātajam partnerim viņas atbildes.

1 2