Paramount Television

Defending Jacob
Žanrs
Ģimenes dzīve tiek neatgriezeniski izjaukta, kad 14 gadus vecais dēls tiek apsūdzēts par klasesbiedra slepkavību šajā dramatiskajā juridiskajā trillerī.

Star Trek: 30 Years and Beyond | ASV
Žanrs
IMDB
7.5 (199 balsu)
Zvaigzne veltīta cieņas apliecinājums Star Trek 30 gadu jubilejā, un to uzņēma daudzas zvaigznes un vieszvaigznes no visām Trek sērijām un filmām. Piedāvā arī milzīgu klipu skaitu no visām sērijām un filmām. Beigās reālās dzīves astronauti Aldrins un Džemisons nodod NASA balvu plāksnes dalībniekiem.

Home Before Dark
Žanrs
Jauna meitene pārceļas no Bruklinas uz mazo ezera krastmalu, kuru atstāja viņas tēvs. Atrodoties tur, viņas aizsprostotā patiesības meklēšana noved pie aukstā gadījuma atklāšanas, kuru visi pilsētā, ieskaitot viņas tēvu, centās aprakt.

NCIS | ASV
Žanrs
IMDB
7.8 (113693 balsu)
Sākot ar slepkavībām un spiegošanu un beidzot ar terorismu un zagtām zemūdenēm, speciālo aģentu grupa izmeklē jebkuru noziegumu, kuram ir šķietami pierādījumi, kas saistīti ar Jūras spēku un Jūras spēku korpusa personālu, neatkarīgi no ranga vai amata.

Briarpatch
Žanrs
IMDB
6.3 (788 balsu)
Suņa izmeklētājs Allegra Dils atgriežas savā pierobežas pilsētas Teksasā mājās pēc tam, kad viņas māsa ir noslepkavota. Tas, kas sākas ar slepkavas meklēšanu, pārvēršas par visu patērējošu cīņu, lai viņas korumpētā dzimtā pilsēta nonāktu līdz ceļgaliem.

1 2