BS Nippon Corporation

陰の実力者になりたくて! | Japāna
Žanrs
IMDB
7.7 (866 balsu)
Ēnu mākleri ir tie, kuri paliek nepamanīti, izliekoties par neievērojamiem cilvēkiem, lai gan patiesībā viņi visu kontrolē no aizkulisēm. Sids vairāk par visu vēlas būt tāds, un kaut kas tik nenozīmīgs kā garlaicīga realitāte viņam netraucēs! Viņš katru vakaru trenējas slepenībā, gatavojoties savai iespējamai nākšanai pie varas — tikai tāpēc, lai viņa likteni liegtu notikusi (tomēr nāvējoša) satiksmes negadījuma rezultātā. Bet, kad viņš pamostas citā pasaulē un pēkšņi attopas reālas slepenas organizācijas priekšgalā, kas cīnās ar ļaunumu ēnā, viņš beidzot iegūs iespēju realizēt visas savas maldīgās fantāzijas!

真の仲間じゃないと勇者のパーティーを追い出されたので、辺境でスローライフすることにしました | Japāna
Žanrs
IMDB
6.7 (1084 balsu)
Varonīgs un varens piedzīvojumu meklētājs sapņo par...aptiekas atvēršanu? Reds reiz bija varoņu partijas loceklis, spēcīga grupa, kuras mērķis bija glābt pasauli no Taraksona, niknā dēmonu kunga, ļaunajiem spēkiem. Tas ir, līdz kāds no viņa biedriem viņu izsita. Cerot dzīvot vieglu dzīvi uz robežas, Reds jaunais mērķis ir atvērt aptieku. Tomēr bijušās dzīves noslēpuma saglabāšana var nebūt tik vienkārša, kā viņš domā. It īpaši, kad uzrodas skaistais Rits, piedzīvojumu meklētājs no savas pagātnes un lūdz pārvākties pie viņa!

月が導く異世界道中 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.6 (1631 balsu)
Makoto Misumi ir parasts vidusskolnieks, kurš dzīvo parastu dzīvi, taču pēkšņi tiek izsaukts uz citu pasauli, lai kļūtu par "varoni". Tomēr citas pasaules dieviete apvaino viņu par atšķirību un atņem viņa "varoņa" titulu, pirms izraida viņu uz tuksnesi pasaules malā. Klīstot pa tuksnesi, Makoto sastopas ar pūķiem, zirnekļiem, orkiem, rūķiem un visādām ciltīm, kas nav cilvēki. Tā kā Makoto nāk no citas pasaules, viņš spēj atraisīt neiedomājamas maģiskas spējas un kaujas prasmes. Bet kā viņš tiks galā ar dažādām sugām un izdzīvos savā jaunajā vidē. Šajā fantāzijā Makoto mēģina pārveidot otru pasauli par labāku vietu, neskatoties uz to, ka cilvēki un dievi ir pagriezuši viņam muguru.