HALF H・P STUDIO

賭ケグルイ双〈ツイン | Japāna
Žanrs
IMDB
6.6 (612 balsu)
Apņēmusies kāpt augšup pa sociālajām kāpnēm, Mērija Saotome iegulda visu, kas viņai ir, tajā, ko viņas elitārā vidusskola visvairāk vērtē: azartspēlēs ar augstām likmēm.

ようこそ実力至上主義の教室へ | ASV| Japāna
Žanrs
IMDB
7.7 (8414 balsu)
Koudo Ikusei senioru vidusskola ir vadošā prestižā skola ar mūsdienīgām iekārtām, kur gandrīz 100% skolēnu iestājas universitātē vai atrod darbu. Studenti var brīvi valkāt jebkuru frizūru un ņemt līdzi jebkādus personīgos priekšmetus, ko viņi vēlas. Koudo Ikusei ir paradīzei līdzīga skola, taču patiesība ir tāda, ka labvēlīgu attieksmi saņem tikai izcilākie skolēni. Ayanokouji Kiyotaka ir D klases audzēknis, kur skola izmet savus "zemvērtīgos" skolēnus, lai viņus izsmietu. Zināma iemesla dēļ Kijotaka iestājpārbaudījumā bija neuzmanīgs un tika ieskaitīts D klasē. Pēc iepazīšanās ar Horikitu Suzune un Kushida Kikyou, diviem citiem studentiem viņa klasē, Kiyotaka situācija sāk mainīties.

カノジョも彼女 | Japāna
Žanrs
IMDB
6.6 (958 balsu)
Mukai Naoya ir mīlējusi Saki Saki kopš pamatskolas, un, kad viņa beidzot pieņem viņa jūtas, viņš ir vislaimīgākais. Bet kādu dienu jauka meitene vārdā Minase Nagisa viņam atzīstas! Nevēloties izvēlēties tikai vienu, nevis otru, Naoja izvēlas iziet ar viņiem abiem!! Kas būs ar šo mīlas trīsstūri, kas izaicina pašu morāli?

ワンダーエッグ・プライオリティ | Japāna
Žanrs
IMDB
7.5 (3341 balsu)
Stāsts sākas, kad galvenā varone, 14 gadus veca meitene vārdā Ai Ohto, vēlu vakarā, staigājot pa pilsētu, dzird noslēpumainu balsi. Tas dod viņai olu un aicina: "Ja vēlaties mainīt nākotni, jums tikai tagad ir jāizvēlas. Ticiet sev un sasitiet olu."

ウマ娘 プリティーダービー | Japāna
Žanrs
IMDB
6.9 (225 balsu)
Pasaulē, kas ļoti līdzīga mums, lielajiem pagātnes sacīkšu zirgiem ir iespēja atdzimt par "zirgu meitenēm" — meitenēm ar zirgu ausīm un astēm, kā arī viņu ātrumu un izturību. Labākās no šīm zirgu meitenēm dodas trenēties Tokijas Tracen akadēmijā, cerams, ka viņi iegūs slavu un bagātību gan kā sacīkšu braucēji, gan elki. Īpašā nedēļa, vidusskolas zirgu meitene no laukiem, tikko ir pārcēlusies uz Tracenu, un viņa ir apņēmības pilna izpildīt savu mātei doto solījumu kļūt par labāko zirgu meiteni Japānā. Pa ceļam uz skolu viņa sacīkšu trasē apstājas un uzreiz iemīlas Silences Suzukas stilā, kļūstot apņēmības pilna sacensties tajā pašā komandā, kur viņa.

ヒプノシスマイク-Division Rap Battle- Rhyme Anima | Japāna
Žanrs
IMDB
6.4 (61 balsu)
Leģendārā repa grupa The Dirty Dawg būtu varējusi sagrābt Japānu, taču viņi izjuka pirms tam. Tagad katrs dalībnieks ir pievienojies vienai no četrām konkurējošām grupām, kas cīnās par Ikebukuro, Jokohamas, Šibujas un Šinjuku teritorijām. Cīņas par zālienu notiek ar hipnozes mikrofoniem. Šiem īpašajiem mikrofoniem ir spēja ietekmēt cilvēka garu, un cilvēki tagad izmanto repu, lai noteiktu pārākumu.