The Yomiuri Shimbun

崖の上のポニョ | Japāna
Žanrs
IMDB
7.6 (145563 balsu)
Budžets
41,677,699.00$
Jūrnieka dēls, 5 gadus vecais Sosuke, kopā ar māti Lizu dzīvo klusu dzīvi uz okeāna krasta klints. Kādā liktenīgā dienā viņš pludmalē atrod skaistu zelta zivtiņu, kas iesprostota pudelē, un, izglābjot viņu, nosauc viņu par Ponyo. Bet viņa nav parasta zelta zivtiņa.

ひげを剃る。そして女子高生を拾う。 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.4 (2792 balsu)
Biroja darbinieks Jošida jau piecus gadus ir samierinājies ar savu kolēģi Airiju Goto. Neskatoties uz to, ka viņš beidzot norunājis randiņu ar viņu, viņa atzīšanās tiek nekavējoties noraidīta. Piedzēries un vīlies, viņš paklupa mājās, bet ceļa malā atrod vidusskolas meiteni. Meitene, kurai nepieciešama naktsmāja, mēģina savaldzināt Jošīdu. Neskatoties uz to, ka viņš noraidīja viņas sasniegumus, viņš tomēr uzaicina viņu savā dzīvoklī. Nākamajā rītā meitene, iepazīstinot sevi ar Saju Ogivaru, atklāj, ka ir aizbēgusi no Hokaido līdz pat Tokijai. Sešus mēnešus ilgas jautrības laikā viņa nepārtraukti mainīja seksuālus pakalpojumus pret jumtu virs galvas. Tomēr Jošida paliek nesatricināma no viņas pavedināšanas. Tā vietā viņš liek viņai veikt cita veida darbu — tādu, kas ietver trauku mazgāšanu un veļas mazgāšanu. Un tā sākas aizkustinošas attiecības starp siržu salauztu pieaugušo un aizbēgušu vidusskolas meiteni.

弱キャラ友崎くん | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (1039 balsu)
Tomozaki ir viens no labākajiem spēlētājiem Japānā, un, viņaprāt, spēle reālajā dzīvē ir viena no sliktākajām. Nav skaidru noteikumu panākumiem, šausmīgi līdzsvarots, un nekam nav jēgas. Bet tad viņš satiek spēlētāju, kurš ir tikpat labs kā viņš, un viņa piedāvā iemācīt viņam dažus varoņdarbus...