THE KLOCKWORX

モブサイコ100 | Japāna
Žanrs
IMDB
8.6 (34923 balsu)
Shigeo Kageyama jeb "Mob" ir zēns, kuram ir grūtības izteikties, taču viņš ir spēcīgs espers. Pūlis ir apņēmības pilns dzīvot normālu dzīvi un nomāc savu ESP, taču, kad viņa emocijas uzliesmo līdz 100%, ar viņu notiek kaut kas šausmīgs! Ko mobs domās, jo viņu ieskauj viltus esperes, ļaunie gari un noslēpumainas organizācijas? Kādas izvēles viņš izdarīs?

錆喰いビスコ | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (811 balsu)
Viens sarkans pēta un mēģina izdzīvot tālās nākotnes Japānas neauglīgajā tuksnesī!

ピーチボーイリバーサイド | Japāna
Žanrs
IMDB
6.2 (438 balsu)
Saltorīna Aldaika jeb Sari ir gaiša, dzīvespriecīga princese, kura vēlas doties piedzīvojumā, jo viņai ir garlaicīgi sava mazā pils laukos. Kādu dienu pie viņas sliekšņa klauvē ļaunu dēmonu pūlis, kas pazīstams kā "Oni", apdraudot ikviena Karalistes iedzīvotāju dzīvības. Par laimi, viņus izglābj vientuļš ceļotājs vārdā Kibitsu Mikoto, kurš nogalina šos monstrus ar noslēpumaino "Persiku aci". Ārpasaules briesmu šokēta, Sari nolemj doties savā ceļojumā. Viņa nezināja, ka iekustinās notikumu ķēdi, kas noteiks šīs maģiskās pasaules likteni.

終末のワルキューレ | Japāna
Žanrs
IMDB
6.3 (6080 balsu)
Stāsts sākas, kad dievi sasauc konvenciju, lai izlemtu, vai ļaut cilvēcei dzīvot vai mirt, un samierināties ar cilvēces iznīcināšanu. Taču kāda vientuļa valkīrija izvirza ieteikumu ļaut dieviem un cilvēcei izcīnīt pēdējo cīņu, lai tā būtu pēdējā cerība cilvēces turpmākai izdzīvošanai. 13 dievi cīnīsies pret 13 cilvēku čempioniem savstarpējās cīņās, lai izlemtu, vai cilvēce dzīvo vai mirst.

ひげを剃る。そして女子高生を拾う。 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.4 (2792 balsu)
Biroja darbinieks Jošida jau piecus gadus ir samierinājies ar savu kolēģi Airiju Goto. Neskatoties uz to, ka viņš beidzot norunājis randiņu ar viņu, viņa atzīšanās tiek nekavējoties noraidīta. Piedzēries un vīlies, viņš paklupa mājās, bet ceļa malā atrod vidusskolas meiteni. Meitene, kurai nepieciešama naktsmāja, mēģina savaldzināt Jošīdu. Neskatoties uz to, ka viņš noraidīja viņas sasniegumus, viņš tomēr uzaicina viņu savā dzīvoklī. Nākamajā rītā meitene, iepazīstinot sevi ar Saju Ogivaru, atklāj, ka ir aizbēgusi no Hokaido līdz pat Tokijai. Sešus mēnešus ilgas jautrības laikā viņa nepārtraukti mainīja seksuālus pakalpojumus pret jumtu virs galvas. Tomēr Jošida paliek nesatricināma no viņas pavedināšanas. Tā vietā viņš liek viņai veikt cita veida darbu — tādu, kas ietver trauku mazgāšanu un veļas mazgāšanu. Un tā sākas aizkustinošas attiecības starp siržu salauztu pieaugušo un aizbēgušu vidusskolas meiteni.

弱キャラ友崎くん | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (1039 balsu)
Tomozaki ir viens no labākajiem spēlētājiem Japānā, un, viņaprāt, spēle reālajā dzīvē ir viena no sliktākajām. Nav skaidru noteikumu panākumiem, šausmīgi līdzsvarots, un nekam nav jēgas. Bet tad viņš satiek spēlētāju, kurš ir tikpat labs kā viņš, un viņa piedāvā iemācīt viņam dažus varoņdarbus...

トニカクカワイイ | ASV| Japāna
Žanrs
IMDB
7.8 (3693 balsu)
Nasa Juzaki iemīlas no pirmā acu uzmetiena pēc tikšanās ar noslēpumaino Tsukasu. Kad NASA nopietni atzīstas savās jūtās, viņa atbild: "Es satikšos ar tevi, bet tikai tad, ja būsim precējušies." Nasa un Tsukasa jaukā un vērtīgā jaunlaulāto mīlestības dzīve drīz sāksies!