Happy Madison Productions

The Master of Disguise | ASV
Žanrs
IMDB
3.3 (25738 balsu)
Budžets
16,000,000.00$
Jauks itāļu viesmīlis vārdā Pistachio Disguisey sava tēva Fabricio restorānā, kurš ir ģimenes loceklis ar pārdabiskām maskēšanās prasmēm. Taču pēc brīža Disguisey ģimenes patriarhs tiek nolaupīts Fabricio bijušais galvenais ienaidnieks Devlins Boumens, noziedznieku pavēlnieks, mēģinot nozagt pasaules dārgākos dārgumus no visas pasaules. Un Pistācijas pienākums ir izsekot Boumenam un glābt viņa ģimeni, pirms Boumens viņus nogalina!

Bucky Larson: Born to Be a Star | ASV
Žanrs
IMDB
3.3 (12244 balsu)
Budžets
10,000,000.00$
Bērns no Midwest pārceļas uz Holivudu, lai sekotu savu vecāku pēdās un kļūtu par pornozvaigzni.

The Goldbergs | ASV
Žanrs
IMDB
8 (38211 balsu)
Pirms bija vecāku emuāri, trofejas par parādībām un zemesriekstu alerģijas, bija vienkāršāks laiks, ko sauca par 80. gadiem. Geeky 11 gadus vecajam Ādamam šie bija viņa brīnuma gadi, un viņš tiem stājās pretī, bruņojies ar videokameru, lai iemūžinātu visu trako. Goldbergi ir mīloša ģimene kā jebkura cita, tikai ar daudz vairāk kliedzienu.

Grown ups | ASV| Krievija
Žanrs
IMDB
5.9 (255218 balsu)
Budžets
80,000,000.00$
Bērnībā viņi visi pieci bija skolas veiksmīgākie basketbolisti. Tagad, pieauguši, daži no viņiem ir veiksmīgāki, citi ne pārāk, tomēr visi joprojām labi draugi un nolemj atcerēties vecos labos laikus, nosvinot Neatkarības dienu kopā ar sievām un bērniem. Aizrāvušies ar bērnības dienu atmiņām, nu jau pieaugušie vīrieši ar izklaidēm aizraujas tik ļoti, ka par viņiem jābrīnās pat viņu bērniem. Lomās: Adam Sandler, Salma Hayek, Kevin James, Chris Rock, David Spade, Rob Schneider Režisors: Dennis Dugan Producents: Adam Sandler