BS Nippon Corporation

見える子ちゃん | Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (1873 balsu)
Viņa var redzēt mirušus cilvēkus... viņa vienkārši izvēlas tos ignorēt. Jebkurā gadījumā tāds ir Miko plāns ar šausminošiem (un dažreiz arī jautriem) rezultātiem.

月とライカと吸血姫 | Japāna
Žanrs
IMDB
6.7 (328 balsu)
Pirmais astronauts cilvēces vēsturē bija vampīru meitene. Pēc Otrā pasaules kara beigām pasauli sadalošās lielvaras — Zirnitras Federatīvā Republika austrumos un Arnakas Apvienotā Karaliste rietumos — savas teritoriālās ambīcijas vērsa uz kosmosu. Abas valstis ir sīvi sacenšas par attīstību. Austrumu vēsture 1960. gads. Republikas galvenais vadītājs Gergijevs paziņo par pilotējamo kosmosa lidojumu programmu Project Mechtat (Sapnis), kas veiksmes gadījumā būtu pirmais cilvēces varoņdarbs. Tajā laikā astronauta aizvietotājam Levam Lepsam tiek pavēlēts veikt īpaši slepenu misiju. "Nosferatu projekts" — programma, kas eksperimentē ar vampīriem pirms pilotējamām misijām — izmantos Irinu Luminesku kā testa subjektu, un Ļevs viņu uzraudzīs un apmācīs. Pat neskatoties uz nāciju rases sienām un ego, Levam un Irinai ir patiess noskaņojums, tiecoties uz Visumu.

ピーチボーイリバーサイド | Japāna
Žanrs
IMDB
6.2 (438 balsu)
Saltorīna Aldaika jeb Sari ir gaiša, dzīvespriecīga princese, kura vēlas doties piedzīvojumā, jo viņai ir garlaicīgi sava mazā pils laukos. Kādu dienu pie viņas sliekšņa klauvē ļaunu dēmonu pūlis, kas pazīstams kā "Oni", apdraudot ikviena Karalistes iedzīvotāju dzīvības. Par laimi, viņus izglābj vientuļš ceļotājs vārdā Kibitsu Mikoto, kurš nogalina šos monstrus ar noslēpumaino "Persiku aci". Ārpasaules briesmu šokēta, Sari nolemj doties savā ceļojumā. Viņa nezināja, ka iekustinās notikumu ķēdi, kas noteiks šīs maģiskās pasaules likteni.