FlyingDog

シュガーアップル・フェアリーテイル | Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (58 balsu)
Pēc mātes nāves Anna nolemj kļūt par Sudraba cukura meistaru tāpat kā viņas māte — augsti novērtēta nodarbošanās Hailendas valstī, kur ir ļoti maz amata meistaru. Anna dodas uz Luistonas pilsētu, kur karaliskā ģimene rīko cukura skulptūru festivālu. Lai kļūtu par Sudraba cukura meistari, viņai ir jāiegūst augstākā vieta un jāsaņem karaliskā medaļa. Šajā pasaulē cilvēki izturas pret fejām kā pret vergiem un izmanto vienu no viņu spārniem, lai tās kontrolētu. Anna negribīgi nopērk feju vārdā Sāls, lai kļūtu par miesassargu ceļā uz Lūstonu. Anna ir plosījusies starp Shall atbrīvošanu, taču viņai ir nepieciešams miesassargs bīstamajos ceļos uz festivālu.

勇者、辞めます | Japāna
Žanrs
IMDB
6.7 (698 balsu)
Izglābis cilvēci no nicināmā Dēmonu karaļa, Leo Demonhārts neiegūst varoņa statusu. Tā vietā tie, kuru aizsardzībai viņš cīnījās, viņu uztver ar aizdomām un naidīgumu. Izraidītais Leo, kas tiek uzskatīts par pariju, kuram nav kur citur vērsties, meklē vietu sava bijušā ienaidnieka armijā! Taču armija nav tāda, kāda tā bija pirms tās sakāves Leo rokās, tāpēc, lai saglabātu savu jauno stāvokli, Leo ir jāatgriež spēki kaujas formā.

錆喰いビスコ | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (811 balsu)
Viens sarkans pēta un mēģina izdzīvot tālās nākotnes Japānas neauglīgajā tuksnesī!

スローループ | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (109 balsu)
Nervozējot satikt savu jauno patēvu, Hijorija dodas uz vietu, kur vienmēr jūtas kā mājās, — okeānu. Kad uzrodas ziņkārīga meitene, vārdā Koharu, Hijori nolemj iemācīt viņai makšķerēt, tāpat kā to darīja viņas tēvs pirms nāves. Taču pēc tam, kad Koharu atklāj, ka tajā vakarā tiekas arī ar savu jauno ģimeni, meitenes nonāk pie pārsteidzošas atziņas. Viņu draudzība drīz sasniegs pilnīgi jaunu līmeni!

海賊王女 | ASV| Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (811 balsu)
Fena Houtman maz atceras savu bērnību. Bārene un uzaugusi kā kalpone bordelī, viņas dzīve mainās, kad viņa aizbēg uz pirātu salu, kur atklāj patiesību aiz savas ģimenes. Tā kā Fēna ir vienīgā, kas spēj atklāt savas ģimenes noslēpumus, un viņas astē ir milzīga sieviešu pirātu komanda, viņai jāieņem sava Samuraju apkalpes kapteiņa vieta atklātā jūrā!

Sonny Boy | Japāna
Žanrs
IMDB
7.6 (1315 balsu)
16. augustā, šķietami nebeidzamā vasaras brīvlaika vidū, vidusskolas trešā kursa studente Nagara, noslēpumainais pārcelšanās students Nozomi un klasesbiedri, piemēram, Mizuho un Asakaze, pēkšņi tiek pārcelti no savas mierīgās ikdienas uz skolu, kas atrodas citā dimensijā. . Viņiem ir jāizdzīvo ar lielvarām, kas viņos ir pamodušās.

攻殻機動隊 SAC_2045 | Japāna
Žanrs
2045. gadā pēc globālā kapitālisma saistību neizpildes Japānas elites 9. nodaļa sāk veikt slēptas kiber operācijas.