BS Fuji

モブサイコ100 | Japāna
Žanrs
IMDB
8.6 (34923 balsu)
Shigeo Kageyama jeb "Mob" ir zēns, kuram ir grūtības izteikties, taču viņš ir spēcīgs espers. Pūlis ir apņēmības pilns dzīvot normālu dzīvi un nomāc savu ESP, taču, kad viņa emocijas uzliesmo līdz 100%, ar viņu notiek kaut kas šausmīgs! Ko mobs domās, jo viņu ieskauj viltus esperes, ļaunie gari un noslēpumainas organizācijas? Kādas izvēles viņš izdarīs?

地球外少年少女 | Japāna
Žanrs
IMDB
6.4 (708 balsu)
2045. gadā divi bērni, kas dzimuši uz Mēness, un trīs bērni no Zemes cenšas izdzīvot pēc avārijas viņu kosmosa stacijā, kas viņus atstāja iesprostoti.

平家物語 | Ķīna| Japāna
Žanrs
Vizuāli satriecošs stāsts par lūgšanu, kas pārsniedz 800 gadus. Pirmā TV anime adaptācija Hideo Furukava modernajam klasiskās japāņu episkās pasakas atveidojumam, kas stāsta par Bivu, aklo ceļojošo dēlu, Tairas klana uzplaukuma un krišanas laikā Genpeja kara laikā.

白い砂のアクアトープ | Japāna
Žanrs
IMDB
7.3 (307 balsu)
18 gadus veca vidusskolas meitene Kukuru Misakino, kas strādā akvārijā, satiekas ar Fuuku Mijazavu, bijušo elku, kura zaudēja vietu Tokijā un aizbēga. Fuuka savas dienas pavadīs akvārijā ar savām domām. Tomēr akvārijam tuvojas slēgšanas krīze, jo meitenes pēta savus sapņus un realitāti, vientulību un draugus, saites un konfliktus.

グレート プリテンダー | Japāna
Žanrs
IMDB
7.9 (5571 balsu)
Tiek uzskatīts, ka Japānas lielākais krāpnieks Makoto Edamura saņem vairāk, nekā viņš kaulējās, cenšoties apmānīt Lorānu Tjeriju, īstu pasaules klases krāpnieku.

邪神ちゃんドロップキック | Japāna
Žanrs
IMDB
6.4 (54 balsu)
Jashin-chan, velnu no elles, pēkšņi uz cilvēku pasauli izsauca Yurine Hanazono, stoisko koledžas studente, kura dzīvo izsīkušā dzīvoklī Jinbocho. Viņi ir spiesti kļūt par istabas biedriem, jo Jurins nezina, kā nosūtīt Jašinu-čanu atpakaļ. Bet saskaņā ar Jašinu-chanu viņa varētu atgriezties, nogalinot Jurīnu, tāpēc viņa rīkojas ...?! Dzīvespriecīga istabas komēdija, kas liek jums uz pirkstgaliem!

魔術士オーフェンはぐれ旅 | Ķīna| Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (38 balsu)
Orfēns ir spēcīgs burvis, kurš ir ļoti slavens. Viss mainās, kad viņš atrod veidu, kā izglābt savu māsu, kuru viņu dienu laikā burvju akadēmijā pārvērta par pūķi. Nodevusi draugi, kuri atteicās palīdzēt, Orfēns apstāsies nekas, lai viņu izsekotu, pat ja viņam tas jādara vienam.