Tokyo MX

悪役令嬢なのでラスボスを飼ってみました | Japāna
Žanrs
IMDB
6.9 (367 balsu)
Kad viņas saderināšanās ar princi beidzas bez ceremonijām, jaunās muižnieces Ailīnas pagātnes dzīves detaļas atgriežas atpakaļ un palīdz viņai saprast, ka viņa dzīvo vienas no viņas iecienītākajām otomu spēlēm — kā varones lielākā sāncense! Tomēr viņas atmiņā ir vairāk sižeta caurumu nekā slikta fanu fantastika… un vienīgā pārliecība ir tāda, ka, ja viņa kaut ko nedarīs ātri, viņas nāve ir pilnīgi droša. Uz varoni/galveno mīlestības interesi nevar paļauties, tad kāpēc gan nepaskatīties, kas sakāms pēdējam priekšniekam?

その着せ替え人形は恋をする | Japāna
Žanrs
IMDB
8.1 (9011 balsu)
Traumēts no bērnības incidenta ar draugu, kurš bija izņēmums viņa mīlestībai pret tradicionālajām lellēm, leļļu amatnieka cerība Wakana Gojō pavada savas dienas kā vientuļnieks, atrodot mierinājumu savas vidusskolas mājas telpā. Vakanai cilvēki, piemēram, skaistā Marina Kitagava, moderna meitene, kuru vienmēr ieskauj daudz draugu, praktiski ir citplanētietis no citas pasaules. Bet, kad dzīvespriecīgā Marina, kas nekad nekautrējas, pamana Vakanu, kas kādu dienu pēc skolas šuj prom, viņa ierodas ar mērķi piesaistīt savu kluso klasesbiedru viņas slepenajam hobijam: kosplay.

東京24区 | Japāna
Žanrs
IMDB
6 (160 balsu)
Uz mākslīgās salas pie Tokijas līča trīs bērnības draugi cenšas glābt salas nākotni!

ヴィジュアルプリズン | Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (62 balsu)
Skaisti nemirstīgie ir sapulcējušies Harajuku, lai sacenstos par galveno balvu: milzīgu spēku! Jau gadiem ilgi pasaulīgās kultūras un mūzikas mākslinieki ir slepeni bijuši vampīri, tostarp tie, kas veido Visual Kei. Tagad viņi izpilda savas skaistākās dziesmas svētajā cietuma teritorijā zem Scarlet Moon.

見える子ちゃん | Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (1873 balsu)
Viņa var redzēt mirušus cilvēkus... viņa vienkārši izvēlas tos ignorēt. Jebkurā gadījumā tāds ir Miko plāns ar šausminošiem (un dažreiz arī jautriem) rezultātiem.

白い砂のアクアトープ | Japāna
Žanrs
IMDB
7.3 (307 balsu)
18 gadus veca vidusskolas meitene Kukuru Misakino, kas strādā akvārijā, satiekas ar Fuuku Mijazavu, bijušo elku, kura zaudēja vietu Tokijā un aizbēga. Fuuka savas dienas pavadīs akvārijā ar savām domām. Tomēr akvārijam tuvojas slēgšanas krīze, jo meitenes pēta savus sapņus un realitāti, vientulību un draugus, saites un konfliktus.

月が導く異世界道中 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.6 (1631 balsu)
Makoto Misumi ir parasts vidusskolnieks, kurš dzīvo parastu dzīvi, taču pēkšņi tiek izsaukts uz citu pasauli, lai kļūtu par "varoni". Tomēr citas pasaules dieviete apvaino viņu par atšķirību un atņem viņa "varoņa" titulu, pirms izraida viņu uz tuksnesi pasaules malā. Klīstot pa tuksnesi, Makoto sastopas ar pūķiem, zirnekļiem, orkiem, rūķiem un visādām ciltīm, kas nav cilvēki. Tā kā Makoto nāk no citas pasaules, viņš spēj atraisīt neiedomājamas maģiskas spējas un kaujas prasmes. Bet kā viņš tiks galā ar dažādām sugām un izdzīvos savā jaunajā vidē. Šajā fantāzijā Makoto mēģina pārveidot otru pasauli par labāku vietu, neskatoties uz to, ka cilvēki un dievi ir pagriezuši viņam muguru.

ピーチボーイリバーサイド | Japāna
Žanrs
IMDB
6.2 (438 balsu)
Saltorīna Aldaika jeb Sari ir gaiša, dzīvespriecīga princese, kura vēlas doties piedzīvojumā, jo viņai ir garlaicīgi sava mazā pils laukos. Kādu dienu pie viņas sliekšņa klauvē ļaunu dēmonu pūlis, kas pazīstams kā "Oni", apdraudot ikviena Karalistes iedzīvotāju dzīvības. Par laimi, viņus izglābj vientuļš ceļotājs vārdā Kibitsu Mikoto, kurš nogalina šos monstrus ar noslēpumaino "Persiku aci". Ārpasaules briesmu šokēta, Sari nolemj doties savā ceļojumā. Viņa nezināja, ka iekustinās notikumu ķēdi, kas noteiks šīs maģiskās pasaules likteni.

弱キャラ友崎くん | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (1039 balsu)
Tomozaki ir viens no labākajiem spēlētājiem Japānā, un, viņaprāt, spēle reālajā dzīvē ir viena no sliktākajām. Nav skaidru noteikumu panākumiem, šausmīgi līdzsvarots, un nekam nav jēgas. Bet tad viņš satiek spēlētāju, kurš ir tikpat labs kā viņš, un viņa piedāvā iemācīt viņam dažus varoņdarbus...

ゴールデンカムイ | Japāna
Žanrs
IMDB
8.1 (1961 balsu)
Stāsts risinās varenajā Hokaido ziemeļu laukā, laiks ir vētrainajā vēlajā Meiji laikmetā. Pēckara karavīram Sugimoto jeb “Nemirstīgajam Sugimoto” kādam noteiktam mērķim bija vajadzīgas lielas naudas summas. Tas, kas sagaidīja Sugimoto, kurš ienāca Hokaido zelta drudzis ar sapņiem nopelnīt, bija tetovējuma karte, kas ved uz apslēptu dārgumu, pamatojoties uz mājieniem, kas ierakstīti uz Abaširi cietuma notiesāto ķermeņiem?! Hokaido lieliskā daba pret ļaunajiem notiesātajiem un tikšanās ar tīro Ainu meiteni Aširipu!! Sākas izdzīvošanas cīņa par apslēpto dārgumu medībām!

くま クマ 熊 ベアー | Japāna
Žanrs
IMDB
6.8 (419 balsu)
Piecpadsmitgadīgā Juna dod priekšroku palikt mājās un uzmācīgi spēlēt savu iecienīto VRMMO, nevis darīt jebko citu, tostarp doties uz skolu. Kad dīvains jauns atjauninājums viņai piešķir unikālu lāča tērpu, kas ir aprīkots ar pārspīlētām spējām, Juna tiek saplēsta: tērps ir neciešami piemīlīgs, taču pārāk apkaunojošs, lai to valkātu spēlē. Bet tad viņa pēkšņi nonāk spēles pasaulē, saskaroties ar briesmoņiem un īstu maģiju, un lāča uzvalks kļūst par labāko ieroci, kas viņai ir!