Bandai Spirits

ブルーロック | Japāna
Žanrs
IMDB
8.4 (4554 balsu)
Pēc katastrofālās sakāves 2018. gada Pasaules kausa izcīņā Japānas komandai ir grūti pārgrupēties. Bet kas pietrūkst? Absolūts Ace Striker, kurš var viņus virzīt uz uzvaru. Japānas Futbola savienība ir gatava izveidot uzbrucēju, kurš alkst pēc vārtiem un uzvaras, un kurš var būt izšķirošais instruments, lai atrisinātu zaudētā mača... un, lai to paveiktu, tā ir savākusi 300 Japānas labāko spēlētāju. un spilgtākie jaunatnes spēlētāji. Kurš izvirzīs komandas vadīšanu... un vai viņš spēs izskaust un pārvarēt visus, kas stāv viņiem ceļā?

風都探偵 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (164 balsu)
Šotaro Hidari un Filips kā detektīvi atrisina noziegumus un cīnās ar ļaunumu vējainajā Fuuto pilsētā. Anime adaptācija mangas turpinājumam Kamen Rider W.

アオアシ | Japāna
Žanrs
IMDB
8.1 (1983 balsu)
Ašito Aoi ir jauns, centīgs futbolists no Japānas aizjūras pilsētas. Viņa cerības iekļūt vidusskolā ar labu futbola klubu sabrūk, kad viņš savai komandai kritiskā mačā izraisa incidentu, kā rezultātā komanda zaudē un izslēdz no turnīra. Tomēr viņš pievērš uzmanību kādam svarīgam cilvēkam, kurš gadījās ciemos no Tokijas. Kā izvērtīsies Ašito?

王様ランキング | Japāna
Žanrs
IMDB
8.6 (9478 balsu)
Nespēdams ne dzirdēt, ne runāt, princis Bojji dodas piedzīvojumā, lai pierādītu, ka ir cienīgs mantinieks...ar ēnas palīdzību Keidžs.

死神坊ちゃんと黒メイド | Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (595 balsu)
Bērnībā raganas nolādēts jaunais hercogs ieguva nevēlamu spēku nogalināt katru dzīvo būtni, kam viņš pieskaras. Viņš ir spiests pārcelties prom no savas ģimenes un nokļūt lielā savrupmājā dziļi mežā, pret hercogu izturas tā, it kā pret viņu neeksistētu, un vienaudži no viņa nepārtraukti izvairās. Tomēr viņš nav pilnīgi viens. Robs un Alise, viņa sulainis un kalpone, vienmēr ir viņam blakus. Alisei patīk viņu ķircināt, un, abu attiecībām augot, hercogs izvirza mērķi atbrīvoties no nāvējošā lāsta. Protams, viņam būs vajadzīga palīdzība, un kurš gan labāk to izdarītu, ja ne dažādie pārdabiskā iemītnieki?

86-エイティシックス- | Japāna
Žanrs
IMDB
8.2 (5210 balsu)
Sanmagnolijas Republikai ir uzbrukusi tās kaimiņvalsts impērija. Ārpus republikas 85 apgabaliem atrodas "neesošais 86. rajons", kurā turpina cīnīties jauni vīrieši un sievietes. Šīns vada jaunu spridzinātāju pašnāvnieku darbības, savukārt Ļena ir "kuratore", kas komandē atdalījumu no attālas aizmugures. Sākas stāsts par šo abu traģisko cīņu!

転生したらスライムだった件 | Japāna
Žanrs
IMDB
8.1 (11515 balsu)
37 gadus veco korporatīvo darbinieku Mikami Satoru sadur nejaušs slepkava, un viņš atdzimst alternatīvā pasaulē. Bet viņš izrādās atdzimis par gļotu! Iemests šajā jaunajā pasaulē ar nosaukumu Rimuru Tempest, viņš sāk savus meklējumus, lai radītu pasauli, kas ir sveicināta visām rasēm. Atbrīvojoties no parastas, novecojušas iepriekšējās dzīves, sākas viņa jauns piedzīvojums fantāziju pasaulē kā gļotu briesmonis ar unikālām spējām.