Signal.MD

火狩りの王 | Japāna
Žanrs
IMDB
8.1 (30 balsu)
Ārpus maģiskajiem šķēršļiem atrodas pasaule, kuru pārņem ugunīgi zvēri, kas pazīstami kā liesmu dēmoni, un vienīgie, kas var aizsargāt cilvēci, ir Uguns mednieki. Tumšajā mežā, kur klīst zvēri, Toko, jauno ciema iedzīvotāju, no uzbrukuma izglābj viens no šiem prasmīgajiem izsekotājiem Koši. Taču viņu tikšanās nebija nejaušība, un sākas jauns liktenis.

プラチナエンド | Japāna
Žanrs
IMDB
6.1 (1703 balsu)
Kamēr viņa klasesbiedri svin vidusskolas izlaidumu, nemierīgā Miraja ir iegrimusi tumsā. Bet viņa cīņa tikai sākas, kad viņš saņem kādu pestīšanu no augšienes eņģeļa formā. Tagad Mirai cīnās pret 12 citiem izredzētiem cilvēkiem cīņā, kurā uzvarētājs kļūst par nākamo pasaules dievu. Mirai stūrī ir eņģelis, taču, lai izdzīvotu, viņam, iespējams, būs jākļūst par velnu.

ドラゴン、家を買う。 | Japāna
Žanrs
IMDB
6 (142 balsu)
Kad pūķis nespēj izpildīt viņam izvirzītos baismīgos standartus, viņa ģimene viņu padzina. Viņš uzsāk jaunas mājas meklējumus, taču drīz vien atklāj, ka dzīve uz ceļa nav vieta gļēvajam leģendu zvēram. Fantāziju pasaulē, kas ir pilna ar elfiem, rūķiem un citām mītiskām būtnēm, kur ikviens vēlas kādu gabalu no viņa, mājas medību vilšanās sasniedz pilnīgi jaunu līmeni.