DOMERICA

セブンナイツ レボリューション -英雄の継承者- | Japāna
Žanrs
IMDB
6 (142 balsu)
Pirms daudziem gadiem drosmīgi varoņi cīnījās pret "iznīcināšanas" spēkiem. Kamēr viņu darbi kļuva par leģendām, šo varoņu spēku vēlāk mantoja "pēcteči", kuri cīnījās, lai aizsargātu pasauli. Kādu dienu Farija, Septiņu bruņinieku pēctece, izglābj no iznīcināšanas spēkiem parastu zēnu vārdā Nemo. Sekojošās kaujas laikā Nemo izsauc varoņa spēku un kļūst arī par pēcteci. Tomēr Nemo varonis ir vēsturei nezināms svešinieks, un tāpēc sākas episks ceļojums, kurā saduras pagātne un tagadne.

灼熱カバディ | Japāna
Žanrs
IMDB
6.9 (492 balsu)
Yoigoshi Tatsuya bija zvaigžņu futbolists, kas pazīstams kā "Yoigoshi the Unstoppable", bet, kad viņš iestājās vidusskolā, viņš pārtrauca jebkādu iesaistīšanos sportā. Tagad viņš ir uzaicināts uz noteiktu sporta komandu. Šajos mačos uzvara tiek gūta, komandas biedriem kopīgi strādājot, lai notvertu un pieveiktu pretiniekus, kas iebrūk viņu teritorijā... To varētu saukt par sava veida skriešanas cīņas sportu. Un šīs spēles nosaukums ir... Kabaddi.

すばらしきこのせかい The Animation | Japāna
Žanrs
IMDB
5.5 (198 balsu)
Neku pamostas Shibuya rosīgā Scramble Crossing vidū, neatminoties, kā viņš tur nokļuva. Viņš maz nezina, viņš ir pārvests uz alternatīvu eksistences plānu, kas pazīstams kā pazemes. Tagad Neku, kurš ir nevēlīgs noslēpumainās "Pļāvēju spēles" dalībnieks, ir jāsadarbojas ar meiteni vārdā Šiki, lai izdzīvotu...