Frontier Works

人間不信の冒険者たちが世界を救うようです | Japāna
Žanrs
IMDB
7.8 (107 balsu)
Niks kādreiz bija veterānu piedzīvojumu meklētāju partijas biedrs, palīdzot saviem nedisciplinētajiem draugiem ar kontiem, kad vien varēja. Bet kāda bija viņa atlīdzība? Tiek apsūdzēts par piesavināšanos un izmests no līdera, kuru viņš cienīja. Pēc neilga laika viņš atrod dažus citus nogurušus piedzīvojumu meklētājus un radniecīgus garus, un viņi kopā veido savu neapturamo partiju!

盾の勇者の成り上がり | Japāna| Koreja
Žanrs
IMDB
8 (14253 balsu)
Ivatani Naofumi kopā ar 3 citiem cilvēkiem tika izsaukts paralēlajā pasaulē, lai kļūtu par pasaules varoņiem. Katrs no varoņiem, kas bija attiecīgi aprīkots ar savu leģendāro aprīkojumu, kad tika izsaukts, Naofumi saņēma leģendāro vairogu kā ieroci. Tā kā Naofumi trūkst harizmas un pieredzes, viņš tiek saukts par vājāko, bet trešajā piedzīvojumu dienā viņš tiek nodots, nepatiesi apsūdzēts un aplaupīts. No karaļa līdz zemniekiem vairījās visi, Naofumi domas pildīja tikai atriebība un naids. Tādējādi viņa liktenis paralēlajā pasaulē sākas...

怪物事変 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.3 (1544 balsu)
Kad kādā nomaļā kalnu ciematā sāk parādīties virkne dzīvnieku ķermeņu, kas pēc vienas nakts sapuvuši, Inugami, detektīvs no Tokijas, kurš specializējas okultismā, tiek aicināts veikt izmeklēšanu. Strādājot pie lietas, viņš sadraudzējas ar dīvainu zēnu, kurš katru dienu strādā uz lauka, nevis dodas uz skolu. Vienaudži vairījās un dubļos mītoša joka vārdā saukts par "Dorotabō", viņš palīdz Inugami atklāt patiesību aiz slepkavībām, taču darbojas pārdabiski spēki, un, lai gan Dorotabo ir tikai segvārds, tas var nebūt vienīgais. par zēnu, kurš nav cilvēks.

無職転生 ~異世界行ったら本気だす~ | Japāna
Žanrs
IMDB
8.4 (12228 balsu)
Stāsts seko 34 gadus vecam vīrietim, kurš tiek nogalināts, mēģinot kādu glābt no automašīnas notriekšanas. Drīz viņš reinkarnējas maģiskā pasaulē kā Rudeus Greirats, izņemot to, ka viņam tiek atjaunota visa dzīve, sākot no bērnības. Ar visām savām iepriekšējās dzīves zināšanām un jaunu burvju spēju palīdzību Rudeuss ātri kļūst par milzīgu, piedzīvojumiem gatavu karotāju. Ak, un viņš joprojām ir pilnīgs perverss.