Taylor & Dodge

May December | ASV
Žanrs
Pagājis 20 gadu, kopš 36 gadus vecā Greisija uzsāka romānu ar 13 gadus veco dēla klasesbiedru Džo. Tolaik skandāls tika plaši atspoguļots dzeltenajā presē, bet tagad viņi kopīgi audzina bērnus un izskatās pēc paraugpāra. Laimīgā ģimenes fasāde sāk irt, kad pie viņiem ierodas televīzijas aktrise Elizabete, lai veiktu izpēti savai nākamajai lomai, kurā atveidos Greisiju. Gaismā tiek izcelti nepatīkami fakti par bēdīgi slaveno dēku un uzjundītas sen aizmirstas emocijas.

Agent Game | ASV
Žanrs
IMDB
3.8 (1791 balsu)
Hariss, CIP pratinātājs aģentūras melnajā vietā, kļūst par pārsūtīšanas operācijas mērķi pēc tam, kad tiek izvēlēts par grēkāzi par šausmīgi nepareizu nopratināšanu. Kad komanda, kuras uzdevums ir ievest Harisu, sāk apšaubīt viņu pavēles — un viens otru — Olsens, vecākais izlūkdienesta virsnieks, un viņa padotais Visers paaugstina likmes. Tagad Harisam un dažiem jauniegūtajiem sabiedrotajiem ir jāatklāj patiesība un jāmaina.

Money Plane | ASV
Žanrs
IMDB
3.2 (1469 balsu)
Profesionālam zaglim ar 40 miljonu dolāru parādu un viņa ģimenes dzīvi ir jāizdara viens pēdējais heist - jāaplaupa futūristisks kazino, kas piepildīts ar pasaulē visbīstamākajiem noziedzniekiem.

Altitude | ASV
Žanrs
IMDB
4.0 (3035 balsu)
Sievietei FBI aģentei tiek piedāvāti miljoni, lai palīdzētu zaglim aizbēgt no nolaupītās lidmašīnas.