STS Media

Лёд 3 | Krievija
Žanrs
Nadja uzauga un kļuva par daiļslidotāju. Viņa sapņo par Ledus kausu, tāpat kā kādreiz sapņoja viņas māte. Gorins iebilst pret meitas sporta karjeru – viņš pasargā viņu no jebkādām grūtībām, un viņu var saprast: viņš ir pārāk daudz zaudējis. Slepenā treniņā Nadja satiek jaunu un drosmīgu hokejistu no Maskavas, un starp viņiem izceļas pirmā mīlestība. Tēvs netic jaunā vīrieša jūtu sirsnībai un šķir pāri. Bet šķēršļi tikai stiprina patiesu mīlestību, un, kad tu mīli, pasakainākās beigas var kļūt par realitāti.

Против всех | Krievija
Žanrs
IMDB
7.1 (10 balsu)
Zahars ir lielas ģimenes galva, kas visu savu dzīvi pavadīja ciematā privātmājā. Viņš arī ir vienīgais, kurš atteicās pārdot zemi jauna dzīvojamā kompleksa celtniecībai. Galu galā apdraudētas ir ne tikai viņa tiesības uz privātīpašumu, bet arī laimīgās atmiņas: vecais mežs, ko viņš pazina kopš bērnības, tika nocirsts, un dīķis, kurā viņš kopā ar tēvu zvejoja, tika nosusināts. Turklāt viņa mazdēls iemīlēja izstrādātāja meitu! Kamēr šķiet, ka dzīve pilnībā izjūk, Zahars kopā ar ģimeni nolemj līdz galam nostāties pret pilsētu attīstītājiem, neapmierinātajiem jaunuzceltā augstceltnes īrniekiem un totālu netaisnību.

Чебурашка | Krievija
Žanrs
IMDB
6.5 (170 balsu)
Budžets
7,692,000.00$
Ko darīt, ja Čeburaška patiešām pastāv? Ko darīt, ja viņš nav plīša rotaļlieta, bet gan īsts pūkains dzīvnieks, kas dzīvo apelsīnu birzī tālā valstī? Ja viņš nokļūst mazā pilsētiņā pie jūras un satiekas ar nekomunikabls vecis, kuram viņš nemaz nav vajadzīgs, satiek mazu zēnu, kurš neprot runāt, un viņa māte, kas gatavo brīnišķīgu šokolādi, satiek dīvainu tanti, kura vēlas nopērc to un uzdāvini viņas nesimpātiskajai mazmeitai un daudziem jo daudziem citiem cilvēkiem.