ENGI

新米錬金術師の店舗経営 | Japāna
Žanrs
Vientuļam bārenim ir gandrīz tikai viens karjeras ceļš uz panākumiem. Tas ir, lai iegūtu nacionālo alķīmiķa kvalifikāciju. Pēc Karaliskās alķīmiķu apmācības akadēmijas absolvēšanas, kas prasa tikai prasmes, viņas meistars Sarasai uzdāvina veikala tiesības. Pēc dāsnā mentora izraidīšanas Sarasa dodas ceļā, sapņojot par nedaudz elegantu alķīmiķes dzīvi, taču, ierodoties, viņa ir šokēta, atklājot, ka laukos ir vēl vairāk lauku, nekā viņa bija iedomājusies. Taču arī šādā vietā viņai kaut kā jāvada veikals, lai iedzīvotos.

⼄⼥ゲー世界はモブに厳しい世界です | Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (937 balsu)
Biroja darbinieks Leons tiek reinkarnēts īpaši sodošā iepazīšanās sim video spēlē, kurā sievietes valda un pie galda sēž tikai skaisti vīrieši. Bet Leonam ir slepens ierocis: viņš atceras visu no savas iepriekšējās dzīves, kas ietver pilnīgu tās spēles izspēlēšanu, kurā viņš tagad ir ieslodzīts. Skatieties, kā Leons izraisa revolūciju, lai mainītu šo jauno pasauli, lai piepildītu savu vēlmi... dzīvot klusu, vieglu dzīvi laukos!

探偵はもう、死んでいる。 | Japāna
Žanrs
IMDB
5.9 (968 balsu)
Kimizuka Kimihiko ir krīzes magnēts. Tāpēc nav nekāds pārsteigums, kad viņa diezgan ikdienišķais lidojums pēkšņi nonāk ārkārtas stāvoklī un uz kuģa ir ļoti nepieciešams detektīvs. Diemžēl viņa mēģinājumu izvairīties no nepatikšanām izjauc skaista meitene ar sudraba matiem, kas tiek dēvēta par Siesta. Pasludinot sevi par detektīvu, viņa bez ceremonijām ievelk Kimizuku lietā kā savu palīgu. Šis incidents iezīmēja sākumu piedzīvojumam visā pasaulē, kas pārsniedza viņa visdrosmīgāko iztēli. Uzliekot savu dzīvību uz sliekšņa, abi iznīcināja noziedzīgās organizācijas, novērsa katastrofas un izglāba tūkstošus. Taču priekškars aizvērās viņu episkajam ceļojumam ar Siestas pāragru nāvi trīs gadus vēlāk. Šoreiz apņēmies dzīvot parastu vidusskolas dzīvi, Kimizuka gadu pavada, saglabājot zemu profilu. Tomēr, kā liktenis, viņa dzīvē iebrūk meitene, kurai ir neprātīga līdzība Siestam, draudot sagraut viņa mierīgās dienas.

究極進化したフルダイブRPGが現実よりもクソゲーだったら | Japāna
Žanrs
IMDB
6.5 (467 balsu)
Negaidītā notikumu pavērsienā dullais vidusskolnieks Hiro Juki iegūst pilnu niršanas lomu spēli Kiwame Quest. Spēle ir radīta, izmantojot labākās tehnoloģijas, un apgalvo, ka tā pārceļ "realitāti līdz galējībām", sākot no satriecošas grafikas, NPC uzvedības, līdz veģetācijas smaržai un pat vēja sajūtai, kas pūš pret ādu — viss ir rezultāts gala meistarība. Izņemot, spēle ir pārāk reālistiska un netīra, lai to notīrītu. Kiwame Quest piedāvā vairāk nekā desmit kvadriljonus karogu, un tas atspoguļo spēlētāju reālās fiziskās spējas spēlē. Sitiens spēlē sāp arī reālajā dzīvē, un šķelto brūču dzīšana prasa vairākas dienas. Vienīgā atlīdzība šeit ir sasnieguma sajūta. Iekarojiet saspringtāko spēli vēsturē, kuru nevar spēlēt nejauši!