Quinn's House

Quantum Leap | ASV
Žanrs
IMDB
5.7 (6241 balsu)
Ir pagājuši 30 gadi, kopš doktors Sems Bekets iegāja Quantum Leap akseleratorā un pazuda. Tagad ir sapulcēta jauna komanda, lai atsāktu projektu, cerot izprast noslēpumus aiz mašīnas un cilvēka, kurš to radījis.

Keep Breathing | ASV
Žanrs
IMDB
5.3 (12306 balsu)
Kad Kanādas tuksneša vidū ietriecas neliela lidmašīna, vientuļai sievietei ir jācīnās ar elementiem un izredzēm, lai izdzīvotu.

Kung Fu | ASV
Žanrs
IMDB
5.5 (4435 balsu)
Ceturkšņa mūža krīze liek jaunai ķīniešu izcelsmes amerikānietei pamest koledžu un doties dzīvi mainošā ceļojumā uz izolētu klosteri Ķīnā. Taču, kad viņa atgriežas un atklāj, ka savu dzimto pilsētu ir pārņēmusi noziedzība un korupcija, viņa izmanto savas cīņas mākslas prasmes un Šaoliņas vērtības, lai aizsargātu savu kopienu un sauktu noziedzniekus pie atbildības… un tas viss notiek, meklējot slepkavu, kurš nogalināja viņas Šaolinas mentoru un tagad vēršas pret viņu.

Blindspot | ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (75028 balsu)
Plašs starptautisks sižets eksplodē, kad Taimskvērā tiek atklāta daiļā Džeina Dū, kura ir pilnībā klāta ar noslēpumainiem, sarežģītiem tetovējumiem, neatminoties, kas viņa ir un kā viņa tur nokļuva. Bet ir viens tetovējums, kuru nevar palaist garām: FIB aģenta Kurta Vellera vārds, kas izrotāts pāri viņas mugurai. "Džeina," aģents Vellers un pārējie FIB ātri saprot, ka katra zīme uz viņas ķermeņa ir noziegums, kas jāatrisina, tuvinot viņus patiesībai par viņas identitāti un noslēpumiem, kas jāatklāj.