Статьи

Viens kontakts. Viens brīdiens. Viens pieskariens. Un nāvējošais vīruss tiek pārnēsts talāk. Tas ir divaini. Be dažus gadsimtus atpakaļ, cilvēki savā ceļā sastopajās ar visbīstamākiem vīrusa pandēmijiem, kas tāpat kā noteikta neredzama līnija uz vienas vietas var nogalināt simtus nevainīgus cilvēkus, faktiski, viņīem nebija nevienas iespējas lai izveseļoties.

Āfrikas zemēs par dzīvnieku valstību valda lauvu lepnums. Karaļa Mufasa un karalienes Sarabi jaundzimušo dēlu Simba visiem dzīvniekiem pasniedz kā troņa mantinieku Rafiki, karaļvalsta šamanis un padomnieks. Mufasa parāda Simbai zemes, kuras viņi pārvalda, un izskaidro viņam karaļvalsts pienākumus un “dzīves apli”, kas savieno visas dzīvās lietas.

Šī kārtējā zvaigžņu un kosmosa karu filma ir raksturojama gaužām vienkārši. Ja esat Zvaigžņu karu fans, jūs...

Hovards Ratners ir neliela juvelierizstrādājumu veikala īpašnieks Ņujorkā, kurš dzīvo vadoties pēc moto: “Visu vai neko!” Neskaitot aizraušanos ar zeltlietām un dārgakmeņiem, viņš arī ir kvēls “NBA” fans, kurš...

Trusis Džodžo (Jojo Rabbit) ir neparasts stāsts par puisēnu Džodžo nacistiskajā Vācijā, Otrā Pasaules kara nogalē, kurš...

Tiek svinēta pasaulslavenā detektīvromānu autora Harlana Trombija 85-tā dzimšanas diena. Nākamais rīts pēc viņa dzimšanas dienas svinībām nav tik līksms kā vakardienas svētki.