PG-13 | 1 st 45 min | Trilleris | Zinātniskā fantastika | Drāma
IMDB 6.7 / 10 (222554 balsu)

Infekcija

Infekcija

Viens kontakts. Viens brīdiens. Viens pieskariens. Un nāvējošais vīruss tiek pārnēsts talāk. Tas ir divaini. Be dažus gadsimtus atpakaļ, cilvēki savā ceļā sastopajās ar visbīstamākiem vīrusa pandēmijiem, kas tāpat kā noteikta neredzama līnija uz vienas vietas var nogalināt simtus nevainīgus cilvēkus, faktiski, viņīem nebija nevienas iespējas lai izveseļoties.

Infekcija

Lai ilustrētu jaunā laikmeta pandēmijas iespējamību visās krāsās, režisors Stefans Soderbergs rīkoja nopietnas konsultācijas ar pasaules vadošajiem epidemiologiem, un 2011. gadā izlaida savu filmu, kurš bija nosaukts: “Infekcija” - vienu no visuzticamākajiem un biedējošākajiem projektiem, kura darbība tagad ir pēc iespējas tuvāk esošajai realitātei.

Infekcija

Soderbergam bija spēja runāt par vīrusu tādā veidā, kādu neviens cits nespēj - burtiskā un metaforiskā nozīmē parādīt, cik tālu pasaules cilvēki ir viens no otra un vienlaikus cik viņi ir savstarpēji saistīti, kā arī izvirzīt jautājumu par to, kas mūsdienu pasaulē ir svarīgāk – vinnēt kara pret slimību vai tikt galā ar pretrunīgu un reizēm nepatiesu informāciju, kas izplatās ātrāk nekā pati infekcija.

Infekcija

Pirmais: Starptautiskās lidostas kafejnīcā pasažieris no letes izstādītajiem produktiem izvēlas, ko viņš vēlas ēst, pirms viesmīlim nodod kredītkarti ...
Otrais: Daži biznesa tikšanās sākas ar vispārēju rokasspiedienu ...
Trešais: Cilvēks klepo pārpildītā autobusā ...
Trīs cilvēki, trīs nevainīgas situācijas…un inficēti ir million.
Amerikāniete Bet Emhof (Gvinet Paltrow) atgriežas no biznesa brauciena uz Āziju ar augstu temperatūru… dažu dienu laikā viņa mirs no nezināma vīrusa, kas izplatās ar gaisā esošām pilieniņām un 48 stundu laikā nogalina tā upurus.
Speciālistu grupa, kuru vada Dr Cheaver (Lawrence Fishburne), nekavējoties sāk vakcīnas meklēšanu.

Infekcija

Tomēr epidēmijas upuru skaits eksponenciāli pieaug. Ikviens - vīrs Bets Mičs (Matt Damon), virusologi Leonora Orantes (Marion Cotillard) un Erin Mirs (Kate Winslet), emuāru autors Alans (Jude Law) - mēģina rast risinājumu, kas var mainīt situāciju.

Infekcija

Jūs būsiet satriekti par notiekošo un nevarēsit beigt skatīties visa filmā garumā. Atcerieties, ar kuru cilvēku jūs šodien satricinājāt rokas?
Kas zin, kas notiks ar pasauli rīt ..
Atcerieties - situācijā, kad nav risinājumu – jūs būsiet gatavi uz jebkuru darbību.