ABC Studios

mixed-ish | ASV
Žanrs
IMDB
6.1 (1113 balsu)
Varavīksne Džonsone atgādina par savu pieredzi, kas aug 80-o gadu jaukto rasu ģimenē, un pastāvīgajām dilemmām, ar kurām viņiem nācās saskarties, lai asimilētos vai paliktu uzticīgi sev.

Stumptown
Žanrs
IMDB
7.5 (5629 balsu)
Dekss Parioss ir spēcīgs, pārliecinošs un nepamatoti asprātīgs armijas veterāns, kurš strādā par PI Portlendā, Oregonas štatā. Ar sarežģītu personīgo vēsturi un tikai uz sevi, uz kuru paļauties, viņa ar neredzētu aci risina citu cilvēku putrus.

black-ish | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (18011 balsu)
Ģimenes cilvēks cīnās, lai iegūtu kultūras identitātes izjūtu, vienlaikus audzinot savus bērnus pārsvarā baltajā vidējās klases vidienē.

Marvel Studios: Assembling a Universe | ASV
Žanrs
IMDB
7.6 (969 balsu)
Skats uz stāstu aiz Marvel Studios un Marvel Cinematic Universe, kurā ietvertas intervijas un aizkulišu materiāli no visām Marvel filmām, Marvel One-Shots un "Marvel's Agents of SHIELD"

The View | ASV
Žanrs
IMDB
2.6 (6165 balsu)
ABC Daytime rīta tērzēšanas svētki, kuros šobrīd piedalās Whoopi Goldberg, Joy Behar, Sunny Hostin, Meghan McCain un Abby Huntsman, apspriežot dienas aizraujošākos notikumus. Karstās tēmas jaunumos, labākie savas jomas eksperti, slavenību intervijas un vispārīgas izklaides ir daļa no The View.

The Good Doctor | ASV
Žanrs
IMDB
8.2 (52828 balsu)
Jauns ķirurgs ar Savanta sindromu tiek pieņemts darbā prestižās slimnīcas ķirurģiskajā nodaļā. Rodas jautājums: vai cilvēks, kurš nespēj sazināties ar cilvēkiem, tiešām var izglābt savu dzīvību?

Grey's Anatomy | ASV
Žanrs
IMDB
7.6 (229223 balsu)
Seko Sietlas Grey Sloan memoriālās slimnīcas ārstu grupas personīgajai un profesionālajai dzīvei.

1 2