SynergySP

カッコウの許嫁 | Japāna
Žanrs
IMDB
6.7 (725 balsu)
16 gadus vecais superstudents Nagi Umino, Megurogavas akadēmijas vidusskolas otrā kursa students, tika nomainīts dzimšanas brīdī. Dodoties uz vakariņām, lai satiktu savus vecākus, viņš nejauši satiek nekaunīgo, atklāto Ēriku Amano, kura ir apņēmusies padarīt Nagi par savu viltus draugu, jo viņa nekad nevēlas precēties. Bet, kad Nagi ir paēdis vakariņās, viņš atklāj, ka viņa vecāki ir nolēmuši atrisināt slimnīcas maiņu, ērti liekot viņam apprecēties ar meitu, kuru audzināja viņa dzimšanas vecāki... kura izrādās nav neviens cits kā pati Ērika!

大正オトメ御伽話 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.5 (424 balsu)
Tamahiko Šima invaliditātes dēļ ir izsūtīts uz valsti, taču pēkšņa sakārtotas līgavas ierašanās izjauc viņa vientuļo dzīvi.

Kampf innerhalb von 5 Sekunden nach dem Treffen | Japāna
Žanrs
IMDB
6.8 (630 balsu)
Tas bija tikai parasts rīts. Akiru Širojanagi, vidusskolnieci, kurai patīk spēles un Konpeito (japāņu saldumi), kaujas laukā pēkšņi ir ievilkusi noslēpumaina meitene, kura sevi dēvē par Mionu. Dalībniekiem tiek teikts, ka viņi ir "izdzēsti no ģimenes reģistra, iesaistīti eksperimentā un ieguvuši noteiktas pilnvaras". Akira ir apņēmības pilns uzvarēt spēli ar savām jauniegūtajām spējām un iznīcināt organizāciju. Bruņojies ar spēku, ko neviens negaida, un viņa "smadzeņu" prasmēm, sākas jaunais izlūkošanas kaujas periods!

カノジョも彼女 | Japāna
Žanrs
IMDB
6.6 (958 balsu)
Mukai Naoya ir mīlējusi Saki Saki kopš pamatskolas, un, kad viņa beidzot pieņem viņa jūtas, viņš ir vislaimīgākais. Bet kādu dienu jauka meitene vārdā Minase Nagisa viņam atzīstas! Nevēloties izvēlēties tikai vienu, nevis otru, Naoja izvēlas iziet ar viņiem abiem!! Kas būs ar šo mīlas trīsstūri, kas izaicina pašu morāli?