Glovision

久保さんは僕を許さない | Japāna
Žanrs
IMDB
8 (76 balsu)
Pirmā kursa vidusskolas skolniece Junta Širaiši ir pūļa tēls, kurš paliek nepamanīts pat stāvot tev blakus. Bet viņa klasesbiedrs, "varones līmeņa skaistulis" Kubo vienmēr viņu pamana un ir klāt, lai viņu ķircinātu. Ikviens kādam var kļūt īpašs, taču varētu būt pāragri saukt šīs jūtas par "mīlestību". Iespējams, šis stāsts joprojām ir divu soļu attālumā no romantiskas komēdijas — sauksim to par saldu komēdiju, kurā kļūst redzams fona varonis!

勇者、辞めます | Japāna
Žanrs
IMDB
6.7 (698 balsu)
Izglābis cilvēci no nicināmā Dēmonu karaļa, Leo Demonhārts neiegūst varoņa statusu. Tā vietā tie, kuru aizsardzībai viņš cīnījās, viņu uztver ar aizdomām un naidīgumu. Izraidītais Leo, kas tiek uzskatīts par pariju, kuram nav kur citur vērsties, meklē vietu sava bijušā ienaidnieka armijā! Taču armija nav tāda, kāda tā bija pirms tās sakāves Leo rokās, tāpēc, lai saglabātu savu jauno stāvokli, Leo ir jāatgriež spēki kaujas formā.

盾の勇者の成り上がり | Japāna| Koreja
Žanrs
IMDB
8 (14253 balsu)
Ivatani Naofumi kopā ar 3 citiem cilvēkiem tika izsaukts paralēlajā pasaulē, lai kļūtu par pasaules varoņiem. Katrs no varoņiem, kas bija attiecīgi aprīkots ar savu leģendāro aprīkojumu, kad tika izsaukts, Naofumi saņēma leģendāro vairogu kā ieroci. Tā kā Naofumi trūkst harizmas un pieredzes, viņš tiek saukts par vājāko, bet trešajā piedzīvojumu dienā viņš tiek nodots, nepatiesi apsūdzēts un aplaupīts. No karaļa līdz zemniekiem vairījās visi, Naofumi domas pildīja tikai atriebība un naids. Tādējādi viņa liktenis paralēlajā pasaulē sākas...

リーマンズクラブ | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (164 balsu)
Salaryman's Club ir izveidota badmintona biznesa grupā, kas attēlo divus dažādus ikdienas dzīves aspektus kā algotu, kā arī izaugsmi un konfliktus kā spēlētājus. Anime seko Mikoto Širatori, brīnumainajam badmintona spēlētājam, kurš cieš no traumas pēc zaudējuma augstajā turnīrā. Viņš kļūst par algoto Sunlight Beverage uzņēmumā un sadraudzējas ar Tatsuru Miyazumi, komandas labāko spēlētāju un pārdevēju.

世界最高の暗殺者、異世界貴族に転生する | Japāna
Žanrs
IMDB
7.3 (2302 balsu)
Lielākais slepkava uz Zemes zināja tikai to, kā dzīvot kā rīks saviem darba devējiem, līdz viņi vairs neļāva viņam dzīvot. Dievietes žēlastības dēļ atdzimis zobenu un burvestību pasaulē, un šoreiz viņam tiek piedāvāta iespēja darīt lietas savādāk, taču ir kāds āķis...Viņam ir jālikvidē superspēcīgs varonis, kurš novedīs pie šīs pasaules beigas. pasaule, ja vien viņš netiek apturēts. Tagad pazīstamajam kā Lugh Tuatha Dé, galvenajam slepkavam noteikti ir darba pilnas rokas, jo īpaši visu skaisto meiteņu dēļ, kas viņu pastāvīgi ieskauj. Iespējams, ka Lugs bija nesalīdzināms slepkava, bet kā viņam veiksies pret ienaidniekiem ar spēcīgu maģiju?