Warner Bros. Japan

モブサイコ100 | Japāna
Žanrs
IMDB
8.6 (34923 balsu)
Shigeo Kageyama jeb "Mob" ir zēns, kuram ir grūtības izteikties, taču viņš ir spēcīgs espers. Pūlis ir apņēmības pilns dzīvot normālu dzīvi un nomāc savu ESP, taču, kad viņa emocijas uzliesmo līdz 100%, ar viņu notiek kaut kas šausmīgs! Ko mobs domās, jo viņu ieskauj viltus esperes, ļaunie gari un noslēpumainas organizācijas? Kādas izvēles viņš izdarīs?

RWBY 氷雪帝国 | ASV| Japāna
Žanrs
IMDB
5.8 (298 balsu)
Atlieku pasaulē, vietā, kur līdzās pastāv zinātne un pasakas, cilvēku civilizāciju vajā nāvējoši briesmoņi, kas pazīstami kā Grimmi. Kādu laiku Grimmu uzvara šķita pilnīgi droša, ja ne to varonība, kas bija zvērināti aizsargāt cilvēci — mednieku un mednieču. Šie karotāji tiek apmācīti un apvienoti komandās tādās skolās kā Beacon Academy, kur Rūbija tiekas ar Veisu un Bleiku, veidojot RWBY komandu kopā ar Rūbijas māsu Janu. Kamēr komanda RWBY mācās, lai kļūtu par izcilākajām medniecēm, ko Atlieku pasaule jebkad ir pazinusi, viņi saskaras ar šausminošiem draudiem...

BASTARD!! ―暗黒の破壊神― | Japāna
Žanrs
IMDB
6.5 (1796 balsu)
Kad ļaunie spēki draud augšāmcelt Antrasaksu, iznīcināšanas dievu, Meta-likanas karaliste aicina palīgā gaistošo tumšo burvi.

ドールズフロントライン | Japāna
Žanrs
IMDB
6.2 (71 balsu)
Kodolkara rezultātā pēdējā cilvēces daļa izdzīvo ar dzīvībai līdzīgu androīdu palīdzību, kas pazīstami kā Lelles. Veidota kalpošanai, daži cīnās karos kā taktiskās lelles vai T-lelles. Tagad elitārā komanda, kas sastāv no T-Dolls, tiek nosūtīta, lai stātos pretī jauniem negodīgiem draudiem Sangvis Ferri. Viņus kaujā vada jaunais cilvēku komandieris M4A1.

ジョジョの奇妙な冒険 | Japāna
Žanrs
IMDB
8.5 (26054 balsu)
Sekojiet paaudžu nesaskaņām starp Džostaru ģimeni un dažādiem ļaunuma spēkiem, no kuriem visievērojamākais ir Dio Brando un viņa sekotāji.

終末のワルキューレ | Japāna
Žanrs
IMDB
6.3 (6080 balsu)
Stāsts sākas, kad dievi sasauc konvenciju, lai izlemtu, vai ļaut cilvēcei dzīvot vai mirt, un samierināties ar cilvēces iznīcināšanu. Taču kāda vientuļa valkīrija izvirza ieteikumu ļaut dieviem un cilvēcei izcīnīt pēdējo cīņu, lai tā būtu pēdējā cerība cilvēces turpmākai izdzīvošanai. 13 dievi cīnīsies pret 13 cilvēku čempioniem savstarpējās cīņās, lai izlemtu, vai cilvēce dzīvo vai mirst.

トニカクカワイイ | ASV| Japāna
Žanrs
IMDB
7.8 (3693 balsu)
Nasa Juzaki iemīlas no pirmā acu uzmetiena pēc tikšanās ar noslēpumaino Tsukasu. Kad NASA nopietni atzīstas savās jūtās, viņa atbild: "Es satikšos ar tevi, bet tikai tad, ja būsim precējušies." Nasa un Tsukasa jaukā un vērtīgā jaunlaulāto mīlestības dzīve drīz sāksies!