Sotsu

テクノロイド オーバーマインド | Japāna
Žanrs
IMDB
5.7 (11 balsu)
Stāsts par "nožēlojamajiem, skaistajiem androīdiem" norisinās izklaides tornī Bābele, kas ir jauns cilvēces cerības avots pēc tam, kad klimata pārmaiņas ir iegremdējusi pasauli zem ūdens. Vairākas unikālas mūzikas vienības sacenšas par uzkāpšanu Bābeles virsotnē, ar saviem priekšnesumiem aizkustinot gan cilvēku, gan androīdu sirdis.

機動戦士ガンダム 水星の魔女 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.7 (437 balsu)
AS (Ad Stella) 122 — laikmets, kad daudzas korporācijas ir ienākušas kosmosā un izveidojušas milzīgu ekonomisko sistēmu. Vientuļa meitene no attālās planētas Merkūrijs pāriet uz Astikasijas Tehnoloģiju skolu, ko vada Beneritt Group, kas dominē mobilo tērpu nozarē. Viņas vārds ir Suletta Merkūrija. Ar sarkanai gaismai, kas deg viņas tīrajā sirdī, šī meitene soli pa solim iet cauri jaunai pasaulei.

地球外少年少女 | Japāna
Žanrs
IMDB
6.4 (708 balsu)
2045. gadā divi bērni, kas dzimuši uz Mēness, un trīs bērni no Zemes cenšas izdzīvot pēc avārijas viņu kosmosa stacijā, kas viņus atstāja iesprostoti.

ピーチボーイリバーサイド | Japāna
Žanrs
IMDB
6.2 (438 balsu)
Saltorīna Aldaika jeb Sari ir gaiša, dzīvespriecīga princese, kura vēlas doties piedzīvojumā, jo viņai ir garlaicīgi sava mazā pils laukos. Kādu dienu pie viņas sliekšņa klauvē ļaunu dēmonu pūlis, kas pazīstams kā "Oni", apdraudot ikviena Karalistes iedzīvotāju dzīvības. Par laimi, viņus izglābj vientuļš ceļotājs vārdā Kibitsu Mikoto, kurš nogalina šos monstrus ar noslēpumaino "Persiku aci". Ārpasaules briesmu šokēta, Sari nolemj doties savā ceļojumā. Viņa nezināja, ka iekustinās notikumu ķēdi, kas noteiks šīs maģiskās pasaules likteni.