DMM music

忍の一時 | Japāna
Žanrs
IMDB
6.2 (374 balsu)
Iga nindzju klana pēcnācējs trenējas, lai kļūtu par šinobi un cīnās pret konkurējošo Koga klanu!

ダンス・ダンス・ダンスール | Japāna
Žanrs
IMDB
7.6 (203 balsu)
Šis jaunais students darīs visu, kas nepieciešams, lai kļūtu par pasaulē labāko baletdejotāju: Danseur Noble!

ブルーピリオド | Japāna
Žanrs
IMDB
7.7 (2631 balsu)
Dzīves garlaikotā populārā ģimnāzija Yatora Yaguchi pēc iedvesmas iegūšanas gleznā metās skaistajā, taču nerimstošajā mākslas pasaulē.

ましろのおと | Japāna
Žanrs
IMDB
7.5 (421 balsu)
Kad nomira Setsu vectēvs, nomira arī Setsu "skaņa" — viņa unikālā radošā dzirksts. Sērojoties, viņš dodas uz Tokiju, lai atrastu sevi... bet izdodas pilnībā, burtiski apmaldīties savā pirmajā dienā. Tikai nejauša tikšanās ar Junu — saimnieci Juku — izglābj viņu no aplaupīšanas. No pirmā acu uzmetiena viņu dzīve šķiet pilnīgi atšķirīga, taču viņi abi tiecas pēc saviem sapņiem — viņas sapņiem būt par aktrisi un viņa sapņiem, lai attīstītu savu talantu ar šamisenu — un tā varētu būt tikai tāda dzīve trakajā, nejūtīgajā pilsētā. Tokijas izplešanās varētu būt tikai tas, kas saista viņu likteņus...

炎炎ノ消防隊 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.6 (8117 balsu)
Saules ēras 198. gads Tokijā, īpašas ugunsdzēsēju brigādes cīnās pret fenomenu, ko sauc par cilvēka spontānu aizdegšanos, kur cilvēki tiek pārvērsti par dzīviem infernāliem, ko sauc par "infernāļiem". Lai gan infernāli ir pirmās paaudzes spontānas cilvēku aizdegšanās gadījumi, vēlākajām paaudzēm piemīt spēja manipulēt ar liesmām, saglabājot cilvēka formu. Šinra Kusakabe, jaunietis, kurš ieguvis iesauku Velna pēdas par spēju pēc vēlēšanās aizdedzināt kājas, pievienojas Speciālajai ugunsdzēsības spēku kompānijai 8, kurā ir iesaistīti citi liesmu lietotāji, kuri strādā, lai nodzēstu visus sastaptos infernāļus. Kad parādās grupa, kas veido Infernals, Šīra sāk atklāt patiesību aiz noslēpumainā ugunsgrēka, kas pirms divpadsmit gadiem izraisīja viņa ģimenes nāvi.