Asmik Ace

犬王 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (763 balsu)
Dzimis cienījamā ģimenē, Inu-oh ir nomocīts ar senu lāstu, kas viņu atstājis sabiedrības malā. Kad viņš satiek aklo mūziķi Tomonu, jaunu biwa priesteri, kuru vajā viņa pagātne, Inu-oh atklāj valdzinošu spēju dejot. Pāris ātri kļūst par biznesa partneriem un nešķiramiem draugiem, ļaužu pūļiem pulcējoties uz viņu elektriskajiem koncertiem, kas ir lielāki par dzīvi. Bet, kad pie varas esošie draud grupu izjaukt, Inu-oh un Tomona ir jādejo un jādzied, lai atklātu patiesību, kas slēpjas aiz savām radošajām dāvanām.

地球外少年少女 | Japāna
Žanrs
IMDB
6.4 (708 balsu)
2045. gadā divi bērni, kas dzimuši uz Mēness, un trīs bērni no Zemes cenšas izdzīvot pēc avārijas viņu kosmosa stacijā, kas viņus atstāja iesprostoti.

からかい上手の高木さん | Japāna
Žanrs
IMDB
7.7 (2399 balsu)
"Ja tu nosarkst, tu zaudē." Dzīvojot pēc šī principa, vidusskolēnu Nišikatu pastāvīgi izjoko viņa kaimiņš Takagi-san. Kad viņa lepnums ir sagrauts gabalos, viņš apņemas pagriezt galdus un kādu dienu atgriezties pie viņas. Un tā viņš mēģina viņu ķircināt dienu no dienas, lai ātrāk nekā vēlāk atkal kļūtu par Takagi-san izsmiekla upuri. Vai viņš kaut reizi beigās spēs likt Takagi-san nosarkt no apmulsuma?

平家物語 | Ķīna| Japāna
Žanrs
Vizuāli satriecošs stāsts par lūgšanu, kas pārsniedz 800 gadus. Pirmā TV anime adaptācija Hideo Furukava modernajam klasiskās japāņu episkās pasakas atveidojumam, kas stāsta par Bivu, aklo ceļojošo dēlu, Tairas klana uzplaukuma un krišanas laikā Genpeja kara laikā.

弱キャラ友崎くん | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (1039 balsu)
Tomozaki ir viens no labākajiem spēlētājiem Japānā, un, viņaprāt, spēle reālajā dzīvē ir viena no sliktākajām. Nav skaidru noteikumu panākumiem, šausmīgi līdzsvarots, un nekam nav jēgas. Bet tad viņš satiek spēlētāju, kurš ir tikpat labs kā viņš, un viņa piedāvā iemācīt viņam dažus varoņdarbus...