Studio KAI

風都探偵 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (164 balsu)
Šotaro Hidari un Filips kā detektīvi atrisina noziegumus un cīnās ar ļaunumu vējainajā Fuuto pilsētā. Anime adaptācija mangas turpinājumam Kamen Rider W.

シャインポスト | Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (33 balsu)
Elku vienībai "TINGS" ir lieli sapņi, bet tikai nelieli sasniegumi, un tā nav īpaši populāra. Labākajam menedžerim pasaulē vajadzēja būt viņu glābējam, bet... "Mani neinteresē būt jūsu menedžerim." Cilvēks, kurš parādās, ir Naose Hinaki, vīrietis bez motivācijas. Tomēr viņam ir īpašs spēks...? Šis ir stāsts par jums un meitenēm, kas spoži spīd, lai kļūtu par "absolūtiem elkiem". Šeit sākas labākā elku izklaide!

骸骨騎士様、只今異世界へお出掛け中 | Japāna
Žanrs
IMDB
6.9 (1112 balsu)
Kādu dienu kāds spēlētājs spēlēja videospēles, līdz aizmiga... un, kad pamodās, viņš atradās spēļu pasaulē — kā skelets! Aprīkots ar sava iemiesojuma jaudīgajiem ieročiem un bruņām, bet iestrēdzis ar savu biedējošo skeleta izskatu, Arkam ir jāatrod sev vieta šajā jaunajā, fantastiskajā zemē. Visas viņa cerības uz klusu dzīvi tiek sagrautas, kad viņš krustojas ar skaisto elfu karavīru, dodot viņu konfliktu un piedzīvojumu pilnā ceļojumā.

スーパーカブ | Japāna
Žanrs
IMDB
7.3 (359 balsu)
Koguma ir vidusskolas meitene Jamanaši. Viņai nav ne vecāku, ne draugu, ne vaļasprieku, un viņas ikdiena ir tukša. Kādu dienu Koguma iegūst lietotu Honda Super Cub motociklu. Šī ir pirmā reize, kad viņa dodas uz skolu ar motociklu. Degvielas izbeigšanās un apvedceļu sitieni kļūst par nelielu piedzīvojumu avotu Kogumas dzīvē. Viņa ir apmierināta ar šo dīvaino pārvērtību, bet klasesbiedrs Reiko galu galā ar viņu runā par to, kā viņa arī uz skolu dodas ar motociklu. Viens Super Cub sāk atvērt vientuļas meitenes pasauli, iepazīstinot viņu ar jaunu ikdienu un draudzību.

ウマ娘 プリティーダービー | Japāna
Žanrs
IMDB
6.9 (225 balsu)
Pasaulē, kas ļoti līdzīga mums, lielajiem pagātnes sacīkšu zirgiem ir iespēja atdzimt par "zirgu meitenēm" — meitenēm ar zirgu ausīm un astēm, kā arī viņu ātrumu un izturību. Labākās no šīm zirgu meitenēm dodas trenēties Tokijas Tracen akadēmijā, cerams, ka viņi iegūs slavu un bagātību gan kā sacīkšu braucēji, gan elki. Īpašā nedēļa, vidusskolas zirgu meitene no laukiem, tikko ir pārcēlusies uz Tracenu, un viņa ir apņēmības pilna izpildīt savu mātei doto solījumu kļūt par labāko zirgu meiteni Japānā. Pa ceļam uz skolu viņa sacīkšu trasē apstājas un uzreiz iemīlas Silences Suzukas stilā, kļūstot apņēmības pilna sacensties tajā pašā komandā, kur viņa.