Hakuhodo DY Music & Pictures

人間不信の冒険者たちが世界を救うようです | Japāna
Žanrs
IMDB
7.8 (107 balsu)
Niks kādreiz bija veterānu piedzīvojumu meklētāju partijas biedrs, palīdzot saviem nedisciplinētajiem draugiem ar kontiem, kad vien varēja. Bet kāda bija viņa atlīdzība? Tiek apsūdzēts par piesavināšanos un izmests no līdera, kuru viņš cienīja. Pēc neilga laika viņš atrod dažus citus nogurušus piedzīvojumu meklētājus un radniecīgus garus, un viņi kopā veido savu neapturamo partiju!

モブサイコ100 | Japāna
Žanrs
IMDB
8.6 (34923 balsu)
Shigeo Kageyama jeb "Mob" ir zēns, kuram ir grūtības izteikties, taču viņš ir spēcīgs espers. Pūlis ir apņēmības pilns dzīvot normālu dzīvi un nomāc savu ESP, taču, kad viņa emocijas uzliesmo līdz 100%, ar viņu notiek kaut kas šausmīgs! Ko mobs domās, jo viņu ieskauj viltus esperes, ļaunie gari un noslēpumainas organizācijas? Kādas izvēles viņš izdarīs?

錆喰いビスコ | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (811 balsu)
Viens sarkans pēta un mēģina izdzīvot tālās nākotnes Japānas neauglīgajā tuksnesī!

ありふれた職業で世界最強 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (3237 balsu)
Septiņpadsmit gadus vecais Hadžime Nagumo ir jūsu vidējais ikdienas otaku. Tomēr viņa vienkāršā dzīve, velkot visu nakti un guļot skolā, pēkšņi apgriežas kājām gaisā, kad viņš kopā ar pārējo klasi tiek izsaukts fantāziju pasaulē! Pret viņiem izturas kā pret varoņiem, un viņiem ir pienākums glābt cilvēci no pilnīgas izzušanas. Bet tas, kam vajadzēja būt jebkura otaku slapjam sapnim, ātri pārvēršas Hadžimes murgā. Kamēr pārējie viņa klases audzēkņi ir svētīti ar dievišķām spējām, Hadžima amatam Sinerģistam ir tikai viena transmutācijas prasme. Klasesbiedru izsmiets un iebiedēts par vājumu, viņš drīz vien nonāk izmisumā. Vai viņš spēs izdzīvot šajā bīstamajā briesmoņu un dēmonu pasaulē tikai ar izslavēta kalēja spēka līmeni?

ヴィジュアルプリズン | Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (62 balsu)
Skaisti nemirstīgie ir sapulcējušies Harajuku, lai sacenstos par galveno balvu: milzīgu spēku! Jau gadiem ilgi pasaulīgās kultūras un mūzikas mākslinieki ir slepeni bijuši vampīri, tostarp tie, kas veido Visual Kei. Tagad viņi izpilda savas skaistākās dziesmas svētajā cietuma teritorijā zem Scarlet Moon.

ヴァニタスの手記 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.6 (1985 balsu)
Baumas, kas klīst par Vanitas grāmatu, apšaubāmas reputācijas pulksteņa grimuāru, ievelk Parīzē Noē, jaunu vampīru, kurš meklē drauga glābiņu. Tomēr tas, kas viņu sagaida Ziedu pilsētā, nav ilgas stundas, staigājot pa ietvi vai šaudīšanos cauri putekļainiem grāmatnīcām, meklējot grāmatu. Tā vietā viņa karjers nonāk pie viņa... vīrieša rokās, kurš apgalvo, ka ir ārsts vampīrs! Vai Noē, nonākot konfliktā, kas apdraud mieru starp cilvēkiem un vampīriem, izšķirs ziņkārīgo un nedaudz nelīdzsvaroto Vanitu un viņa centienus izglābt vampīru dzimtu?

ひげを剃る。そして女子高生を拾う。 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.4 (2792 balsu)
Biroja darbinieks Jošida jau piecus gadus ir samierinājies ar savu kolēģi Airiju Goto. Neskatoties uz to, ka viņš beidzot norunājis randiņu ar viņu, viņa atzīšanās tiek nekavējoties noraidīta. Piedzēries un vīlies, viņš paklupa mājās, bet ceļa malā atrod vidusskolas meiteni. Meitene, kurai nepieciešama naktsmāja, mēģina savaldzināt Jošīdu. Neskatoties uz to, ka viņš noraidīja viņas sasniegumus, viņš tomēr uzaicina viņu savā dzīvoklī. Nākamajā rītā meitene, iepazīstinot sevi ar Saju Ogivaru, atklāj, ka ir aizbēgusi no Hokaido līdz pat Tokijai. Sešus mēnešus ilgas jautrības laikā viņa nepārtraukti mainīja seksuālus pakalpojumus pret jumtu virs galvas. Tomēr Jošida paliek nesatricināma no viņas pavedināšanas. Tā vietā viņš liek viņai veikt cita veida darbu — tādu, kas ietver trauku mazgāšanu un veļas mazgāšanu. Un tā sākas aizkustinošas attiecības starp siržu salauztu pieaugušo un aizbēgušu vidusskolas meiteni.

無職転生 ~異世界行ったら本気だす~ | Japāna
Žanrs
IMDB
8.4 (12228 balsu)
Stāsts seko 34 gadus vecam vīrietim, kurš tiek nogalināts, mēģinot kādu glābt no automašīnas notriekšanas. Drīz viņš reinkarnējas maģiskā pasaulē kā Rudeus Greirats, izņemot to, ka viņam tiek atjaunota visa dzīve, sākot no bērnības. Ar visām savām iepriekšējās dzīves zināšanām un jaunu burvju spēju palīdzību Rudeuss ātri kļūst par milzīgu, piedzīvojumiem gatavu karotāju. Ak, un viņš joprojām ir pilnīgs perverss.

モンスター娘のお医者さん | Japāna
Žanrs
IMDB
6.2 (506 balsu)
Lindvormas pilsētā, kur līdzās pastāv briesmoņi un cilvēki, doktors Glens kopā ar savu lamia palīgu Safiju vada izcilu medicīnas klīniku briesmoņu meitenēm. Neatkarīgi no tā, vai viņš saņem kaujā ievainotā kentaura laulības piedāvājumu, palpē nāras ievainojumu vai sašuj smalkās miesas golema brūces, doktors Glens savu darbu veic ar laipnību un pārliecību. Bet, kad kāds negaršīgs personāžs vēlas nozagt harpijas olu, kā reaģēs nesatricināmais doktors Glens...?