Yomiuri-TV Enterprise

死神坊ちゃんと黒メイド | Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (595 balsu)
Bērnībā raganas nolādēts jaunais hercogs ieguva nevēlamu spēku nogalināt katru dzīvo būtni, kam viņš pieskaras. Viņš ir spiests pārcelties prom no savas ģimenes un nokļūt lielā savrupmājā dziļi mežā, pret hercogu izturas tā, it kā pret viņu neeksistētu, un vienaudži no viņa nepārtraukti izvairās. Tomēr viņš nav pilnīgi viens. Robs un Alise, viņa sulainis un kalpone, vienmēr ir viņam blakus. Alisei patīk viņu ķircināt, un, abu attiecībām augot, hercogs izvirza mērķi atbrīvoties no nāvējošā lāsta. Protams, viņam būs vajadzīga palīdzība, un kurš gan labāk to izdarītu, ja ne dažādie pārdabiskā iemītnieki?

怪物事変 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.3 (1544 balsu)
Kad kādā nomaļā kalnu ciematā sāk parādīties virkne dzīvnieku ķermeņu, kas pēc vienas nakts sapuvuši, Inugami, detektīvs no Tokijas, kurš specializējas okultismā, tiek aicināts veikt izmeklēšanu. Strādājot pie lietas, viņš sadraudzējas ar dīvainu zēnu, kurš katru dienu strādā uz lauka, nevis dodas uz skolu. Vienaudži vairījās un dubļos mītoša joka vārdā saukts par "Dorotabō", viņš palīdz Inugami atklāt patiesību aiz slepkavībām, taču darbojas pārdabiski spēki, un, lai gan Dorotabo ir tikai segvārds, tas var nebūt vienīgais. par zēnu, kurš nav cilvēks.

魔術士オーフェンはぐれ旅 | Ķīna| Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (38 balsu)
Orfēns ir spēcīgs burvis, kurš ir ļoti slavens. Viss mainās, kad viņš atrod veidu, kā izglābt savu māsu, kuru viņu dienu laikā burvju akadēmijā pārvērta par pūķi. Nodevusi draugi, kuri atteicās palīdzēt, Orfēns apstāsies nekas, lai viņu izsekotu, pat ja viņam tas jādara vienam.