Bushiroad

映画 五等分の花嫁 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.3 (913 balsu)
Kad piecas jaukas jaunas meitenes, kurām nepatīk mācīties, nolīgst nepilna laika pasniedzēju Futaro, viņš vada ne tikai viņu izglītību, bet arī viņu sirdis. Pavadītais laiks viņus visus ir satuvinājis, un jūtas aug meitenēs un Futaro. Kad viņi pabeidz trešo vidusskolas gadu un tuvojas pēdējie skolas svētki, viņi skatās uz turpmāko. Vai ar kādu no viņiem un Futaro ir nākotne?

ありふれた職業で世界最強 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (3237 balsu)
Septiņpadsmit gadus vecais Hadžime Nagumo ir jūsu vidējais ikdienas otaku. Tomēr viņa vienkāršā dzīve, velkot visu nakti un guļot skolā, pēkšņi apgriežas kājām gaisā, kad viņš kopā ar pārējo klasi tiek izsaukts fantāziju pasaulē! Pret viņiem izturas kā pret varoņiem, un viņiem ir pienākums glābt cilvēci no pilnīgas izzušanas. Bet tas, kam vajadzēja būt jebkura otaku slapjam sapnim, ātri pārvēršas Hadžimes murgā. Kamēr pārējie viņa klases audzēkņi ir svētīti ar dievišķām spējām, Hadžima amatam Sinerģistam ir tikai viena transmutācijas prasme. Klasesbiedru izsmiets un iebiedēts par vājumu, viņš drīz vien nonāk izmisumā. Vai viņš spēs izdzīvot šajā bīstamajā briesmoņu un dēmonu pasaulē tikai ar izslavēta kalēja spēka līmeni?

ヴィジュアルプリズン | Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (62 balsu)
Skaisti nemirstīgie ir sapulcējušies Harajuku, lai sacenstos par galveno balvu: milzīgu spēku! Jau gadiem ilgi pasaulīgās kultūras un mūzikas mākslinieki ir slepeni bijuši vampīri, tostarp tie, kas veido Visual Kei. Tagad viņi izpilda savas skaistākās dziesmas svētajā cietuma teritorijā zem Scarlet Moon.

ラブライブ! スーパースター!! | Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (150 balsu)
Yuigaoka Girls High School ir jaunizveidota skola, kas atrodas starp Tokijas Omotesando, Harajuku un Aoyama rajoniem. Stāsta centrā ir tā pirmā studentu grupa. Bez vēstures, bez augstākās klases audzēkņiem vai absolventiem un bez reputācijas šī skola ir pilna ar nezināmiem. Piecām meitenēm, starp kurām ir Kanona Šibuja, ir liktenīga tikšanās ar skolas elkiem. Kanons nolemj: "Man patīk dziedāt. Es vēlos kaut ko īstenot ar dziesmu!" Daudzas jūtas saplūst zvaigznē, kas tikai sākusi augt. Nākotne šīm meitenēm ir tukša un iespēju pilna, un viņu stāsts, ko ikviens padarīs iespējamu, ir tikai sācies. Pacelieties ar saviem spārniem, mūsu Love Live!

ラブライブ! 虹ヶ咲学園スクールアイドル同好会 | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (175 balsu)
Nijigasaki vidusskola atrodas Odaibā, Tokijā. Skola ir populāra, pateicoties tās brīvās skolas stilam un daudzveidīgajām specialitātēm. Stāsta centrā ir Nidžigasaki skolas elku kluba dalībnieki un viņu mēģinājums novērst kluba likvidāciju.

魔術士オーフェンはぐれ旅 | Ķīna| Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (38 balsu)
Orfēns ir spēcīgs burvis, kurš ir ļoti slavens. Viss mainās, kad viņš atrod veidu, kā izglābt savu māsu, kuru viņu dienu laikā burvju akadēmijā pārvērta par pūķi. Nodevusi draugi, kuri atteicās palīdzēt, Orfēns apstāsies nekas, lai viņu izsekotu, pat ja viņam tas jādara vienam.