Okuruto Noboru

トモダチゲーム | Japāna
Žanrs
IMDB
7.5 (1961 balsu)
Yuuichi Katagiri uzskata, ka draugi ir svarīgāki par naudu, taču viņš zina arī grūtības, ko rada naudas trūkums. Viņš smagi strādā, lai ietaupītu, lai dotos vidusskolas braucienā, jo saviem četriem labākajiem draugiem ir apsolījis, ka viņi visi dosies kopā. Tomēr pēc tam, kad klases nauda ir savākta, tā tiek nozagta! Aizdomas krīt uz diviem Juuiči draugiem Shiho Sawaragi un Makoto Shibe. Drīz pēc tam viņi pieci tiek nolaupīti un pamostas svešā istabā kopā ar kādu no īslaicīgas anime. Acīmredzot kāds no viņiem viņus iesaistījis "draudzības spēlē", lai nokārtotu masīvo parādu. Bet kas tas bija, un kāpēc viņiem bija tāds parāds? Vai viņi varēja nozagt naudu no klases, lai samaksātu par iekļūšanu spēlē? Yuuichi un viņa labākajiem draugiem būs jāgūst panākumi psiholoģiskās spēlēs, kas pārbaudīs vai iznīcinās viņu ticību vienam otram.

異世界魔王と召喚少女の奴隷魔術 | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (3769 balsu)
Runājot par fantāzijas MMORPG Cross Reverie, neviens nevar līdzināties dēmonu karaļa Diablo spēkam. Tā kā viņam ir spēles retākie artefakti un nepārspējams spēlētāja līmenis, viņš pārspēj visus pietiekami muļķīgos, lai stātos viņam pretī. Taču, neraugoties uz viņa biedējošo reputāciju, Diablo patiesā identitāte ir Takuma Sakamoto, slēgtais spēlētājs, kuram nav nekādu sociālo prasmju. Katru dienu uzvarot bezcerīgos izaicinātājus, Takuma nerūpējas par neko citu kā vien savu virtuālo dzīvi — līdz brīdim, kad izsaukšanas burvestība viņu pēkšņi pārved uz citu pasauli, kur viņam ir Diablo izskats! Šajā jaunajā pasaulē, kas atgādina viņa iecienītāko spēli, Takumu sveicina divas meitenes, kuras viņu izsauca. Viņi veic paverdzināšanas rituālu, mēģinot viņu pakļaut, taču burvestība atgriežas un liek viņiem kļūt par viņa vergiem. Situācijai kļūstot neērtākai nekā jebkad agrāk, Takuma nolemj pavadīt meitenes, lai atrastu veidu, kā atslēgt viņu līgumu, vienlaikus mācoties pielāgoties savai jaunajai draudīgā dēmonu karaļa eksistencei.

俺だけ入れる隠しダンジョン ~こっそり鍛えて世界最強~ | Japāna
Žanrs
IMDB
6.4 (1613 balsu)
Hidden Dungeon ir leģendu vieta, kur tiek paslēpti reti dārgumi un priekšmeti. Arī trešajam nabadzīgas dižciltīgas ģimenes dēlam, kurš pazaudēja vienu darba piedāvājumu, viņam bija paveicies dzirdēt par šo cietumu. Pēc tam viņš iegūst iemaņas, kas ļauj viņam radīt, dot un rediģēt prasmes... un, lai tās izmantotu, viņam jākrāj punkti, veicot tādus uzdevumus kā gardas maltītes un seksuālas lietas ar pievilcīgiem pretējās puses pārstāvjiem. sekss.