Mercury Filmworks

Interrupting Chicken | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
6.5 (31 balsu)
Jaunai vistai, vārdā Paipera, ir ieradums pārtraukt stāstu laiku! Ikreiz, kad Paipera dzird kādu stāstu, viņa nevar neiespringt, uzdot jautājumus un ļaut vaļu iztēlei, mēģinot aizpildīt detaļas, uzminēt, kas notiks tālāk, vai ievietot sevi darbības vidū, lai palīdzētu glābt dienu. .

El Deafo | Kanāda| Īrija
Žanrs
IMDB
8.3 (106 balsu)
Doties uz skolu un iegūt jaunus draugus var būt grūti. Vai jums ir jādara abi, nēsājot uz krūtīm apjomīgu dzirdes aparātu? Tas prasa superspējas! Ar nelielu sava supervaroņa alter ego El Deafo palīdzību Sesa iemācās pieņemt savas atšķirības.

Centaurworld | ASV
Žanrs
IMDB
7.7 (2306 balsu)
Centaurworld seko kara zirgam, kurš tiek nogādāts no savas karadarbības pasaules uz dīvainu zemi, kurā dzīvo dumji, dziedoši visu sugu, formu un izmēru kentauri. Izmisīgi vēloties atgriezties mājās, viņa sadraudzējas ar šo maģisko radījumu grupu un dodas ceļojumā, kas viņu pārbaudīs vairāk nekā jebkura kauja, ar kādu viņa jebkad ir saskārusies.

Žanrs
IMDB
8.5 (11326 balsu)
Bezbailīgā, brīvprātīgā Hilda atrod jaunus draugus, piedzīvojumus un maģiskas radības, kad viņa pamet apburto meža māju un dodas uz pilsētu.

The Wonderful World of Mickey Mouse | ASV
Žanrs
IMDB
7.9 (1140 balsu)
Mikijam un viņa labākajiem draugiem – Minnijai, Donaldam, Deizijai, Dumjam un Plutonam – ir tikai jautrība un satraukums, kad viņi uzsāk savus līdz šim lielākos piedzīvojumus, virzoties pa mežonīgās un trakās pasaules līkločiem, kur Disneja burvība padara neiespējamo iespējamu. .