NBCUniversal Entertainment Japan

転生したら剣でした | Japāna
Žanrs
Maģisks zobens, kas reinkarnējies kā jūtīgs ierocis ar atmiņām par iepriekšējo dzīvi, bet ne vārdu, izglābj jaunu zvēru meiteni no verdzības. Frana, kaķausainais meitene, kļūst par viņa valdnieku un vēlas tikai kļūt stiprāka, kamēr zobens vēlas uzzināt, kāpēc viņš ir šeit. Kopā dīvainā dueta ceļojums ir tikai sācies!

魔法使い黎明期 | Japāna
Žanrs
IMDB
5.8 (281 balsu)
Pamatojoties uz Grimoire of Zero pasaulē, burvju studenti apvienojas, lai pilnveidotu savas prasmes!

可愛いだけじゃない式守さん | Japāna
Žanrs
IMDB
6.7 (1836 balsu)
Šķiet, ka Šikimori ir ideāla draudzene: jauka, jautri būt blakus, mīļa, kad viņa vēlas būt... bet viņai ir forša tumšā puse, kas parādās piemērotos apstākļos. Un viņas puisim Izumi patīk būt blakus, kad tas notiek!

死神坊ちゃんと黒メイド | Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (595 balsu)
Bērnībā raganas nolādēts jaunais hercogs ieguva nevēlamu spēku nogalināt katru dzīvo būtni, kam viņš pieskaras. Viņš ir spiests pārcelties prom no savas ģimenes un nokļūt lielā savrupmājā dziļi mežā, pret hercogu izturas tā, it kā pret viņu neeksistētu, un vienaudži no viņa nepārtraukti izvairās. Tomēr viņš nav pilnīgi viens. Robs un Alise, viņa sulainis un kalpone, vienmēr ir viņam blakus. Alisei patīk viņu ķircināt, un, abu attiecībām augot, hercogs izvirza mērķi atbrīvoties no nāvējošā lāsta. Protams, viņam būs vajadzīga palīdzība, un kurš gan labāk to izdarītu, ja ne dažādie pārdabiskā iemītnieki?

カノジョも彼女 | Japāna
Žanrs
IMDB
6.6 (958 balsu)
Mukai Naoya ir mīlējusi Saki Saki kopš pamatskolas, un, kad viņa beidzot pieņem viņa jūtas, viņš ir vislaimīgākais. Bet kādu dienu jauka meitene vārdā Minase Nagisa viņam atzīstas! Nevēloties izvēlēties tikai vienu, nevis otru, Naoja izvēlas iziet ar viņiem abiem!! Kas būs ar šo mīlas trīsstūri, kas izaicina pašu morāli?

ゴールデンカムイ | Japāna
Žanrs
IMDB
8.1 (1961 balsu)
Stāsts risinās varenajā Hokaido ziemeļu laukā, laiks ir vētrainajā vēlajā Meiji laikmetā. Pēckara karavīram Sugimoto jeb “Nemirstīgajam Sugimoto” kādam noteiktam mērķim bija vajadzīgas lielas naudas summas. Tas, kas sagaidīja Sugimoto, kurš ienāca Hokaido zelta drudzis ar sapņiem nopelnīt, bija tetovējuma karte, kas ved uz apslēptu dārgumu, pamatojoties uz mājieniem, kas ierakstīti uz Abaširi cietuma notiesāto ķermeņiem?! Hokaido lieliskā daba pret ļaunajiem notiesātajiem un tikšanās ar tīro Ainu meiteni Aširipu!! Sākas izdzīvošanas cīņa par apslēpto dārgumu medībām!

ご注文はうさぎですか? | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (334 balsu)
Kokoa Hoto ir pozitīva un enerģiska meitene, kura tikai trīs sekundēs sadraudzējas ar jebkuru. Pēc pārcelšanās pie Kafuu ģimenes, lai apmeklētu vidusskolu prom no mājām, viņa nekavējoties sadraudzējas ar kafejnīcas Rabbit House dibinātāja Čino Kafu kautrīgo un priekšlaicīgo mazmeitu, kuru bieži var redzēt ar runājošo trusi Tipiju uz galvas. Sākusi strādāt par viesmīli apmaiņā pret istabu un ēdināšanu, Kokoa sadraudzējas arī ar citu nepilnas slodzes darbinieku Rizi Tedezu, kurai ir neparasta uzvedība un ievērojamas fiziskās iespējas militārās audzināšanas dēļ; Chiya Ujimatsu, viesmīle no konkurējošās kafejnīcas, kas visu dara savā tempā; un Šaro Kirima, vēl viena viesmīle citā kafejnīcā, kurai ir muižnieces gaiss, neskatoties uz to, ka viņa ir nabadzīga. Ar pūkainu muļķību un kofeīnu bagātu jautrību, Gochuumon wa Usagi Desu ka? ir sirsnīga komēdija par piecām jaunām viesmīlēm un viņu amizantiem piedzīvojumiem pilsētā, ko viņas sauc par mājām.