Motor! Film Studio

Любви не бывает? | Krievija
Žanrs
Katja ir pilnībā vīlusies vīriešos, un Saša nevar dzīvot ne dienu bez jaunas sievietes. Iespēja padarīja viņus par kaimiņiem, kuri nevarēja saprasties. Nolemjot reformēt pašpārliecināto sieviešu dēli, Katja izmanto visus līdzekļus, lai pārvērstu viņa dzīvi dzīvā murgā. Tomēr spēlēšanās ar uguni var būt dārga, jo no naida līdz mīlestībai ir tikai viens solis, pat ja tu netici mīlestībai.

Помилование | Krievija
Žanrs
1942. gada vasara. Pie Staļingradas sākas sīva kauja, kuras iznākums izšķirs visas pasaules likteni... Divdesmit gadus vecais seržants Ļubomirs Cuhs, kurš vēl nav sajutis šaujampulvera smaku, atstāja savu vienību frontes zonā, lai atvadieties no savas draudzenes. Viņš bija ārpus vienības tikai trīs stundas!​ Bet saskaņā ar kara laika likumiem viņš ir dezertieris. Un sods par to ir viens — nāvessoda izpilde. Sods ir pārāk bargs, un visi to saprot. Vai militārās mašīnas spararats apstāsies, būs apžēlošanas pavēle?

Свингеры | Krievija
Žanrs
IMDB
4.5 (142 balsu)
Kuriozās situācijās tiek iesaistīti cilvēki, kuri ir ļoti atšķirīgi pēc sociālās izcelsmes, materiālajām iespējām, nodarbošanās un skatījuma uz dzīvi. Turīgs uzņēmējs Igors un viņa draudzene Olga - sabiedriskais cilvēks, kurš sapņo par dizainera karjeru; noguris no fizioterapeita darba Andrejs un viņa sieva farmaceite Irina. Aizraušanās meklējumi vienā gadījumā un vēlme atrast izeju no ģimenes strupceļa otrā gadījumā noved šos pārus uz Vecgada vakara svingeru ballīti. Seksuālais eksperiments abos pāros, ko ierosinājis tikai viens no partneriem, pārvēršas incidentu sērijā un beidzas ar neveiksmi. Par pārsteigumu sev un savām "likumīgajām" pusītēm varoņi atklāj patiesas jūtas un spēcīgu savstarpēju pieķeršanos.