TBS

それでも歩は寄せてくる | Japāna
Žanrs
IMDB
6.7 (261 balsu)
Šogi kluba biedri ir pirmā kursa vidusskolas skolniece Ayumu Tanaka un otrā kursa students Uruši Jaotome. Ayumu apņemas atzīties savās jūtās Uruši, viņa senpai, pēc tam, kad viņam izdodas viņu uzvarēt šogi spēlē, taču viņš ir iesācējs spēlē un Uruši vienmēr viņu pārspēj. Tikmēr Uruši nemitīgi cenšas panākt, lai Ayumu atzītu, ka viņa viņam patīk, taču Ayumu nekad neļauj savai pokera sejai paslīdēt.

魔法使い黎明期 | Japāna
Žanrs
IMDB
5.8 (281 balsu)
Pamatojoties uz Grimoire of Zero pasaulē, burvju studenti apvienojas, lai pilnveidotu savas prasmes!

まちカドまぞく | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (254 balsu)
Kādu dienu atmodinot savas snaudošās velna spējas, Yuuko Yoshida jeb Ēnu saimniece Yuuko, viņas sencis Lilita uztic Gaismas klana svētnīcas jaunavu, maģisko meiteni, uzveikt. Juuko caur savu klasesbiedru Anri Sadu satiek maģisko meiteni Momo Čjodu un izaicina viņu uz dueli, taču spēka trūkuma dēļ ātri zaudē. Kopš tā laika Yuuko ir cīnījusies ar savu velna lomu un dueli ar Momo, kā arī regulāri aizņēmusies no viņas palīdzību. Tomēr dīvainas sakritības dēļ Juuko vājina arī Momo, atņemot viņai spēku sadarboties Tamas pilsētas miera aizsardzībā.

プラチナエンド | Japāna
Žanrs
IMDB
6.1 (1703 balsu)
Kamēr viņa klasesbiedri svin vidusskolas izlaidumu, nemierīgā Miraja ir iegrimusi tumsā. Bet viņa cīņa tikai sākas, kad viņš saņem kādu pestīšanu no augšienes eņģeļa formā. Tagad Mirai cīnās pret 12 citiem izredzētiem cilvēkiem cīņā, kurā uzvarētājs kļūst par nākamo pasaules dievu. Mirai stūrī ir eņģelis, taču, lai izdzīvotu, viņam, iespējams, būs jākļūst par velnu.

ドラゴン桜 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.7 (1645 balsu)
Dragon Zakura ir japāņu televīzijas tiešraides seriāls, kura pamatā ir tāda paša nosaukuma manga.

メガロボクス | Japāna
Žanrs
IMDB
7.8 (3435 balsu)
No nabadzības pilsētas stiepjas pamesta zeme. Motocikls brauc neapdomīgi, pūš smilšu un putekļu mākoņus. Jātnieks ir šī stāsta galvenais varonis – viņam nav ne vārda, ne pagātnes. Viss, kas viņam ir, ir viņa gredzena vārds “Junk Dog” un paņēmiens MEGALOBOX sērkociņu takelāžai ar savu draugu Gansaku Nanbu, ko viņi izmanto, lai atbalstītu savu dzīvi no rokas mutē. JD ir garlaicīgi, rezignēts un nepiepildīts. Pēdējos gadus Jurijs ir bijis MEGALOBOX valdošais čempions. Viņam ir īsta čempiona prasmes un klātbūtne. Šis ir stāsts par JD un viņa sāncensi Juriju.

五等分の花嫁 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.7 (5448 balsu)
Fuutarou Uesugi ir nabadzīgs, antisociāls ace students, kurš kādu dienu satiek bagāto transfēra studentu Itsuki Nakano. Viņi strīdas, bet, kad Uesugi saprot, ka viņam būs viņas skolotājs, viņš cenšas panākt labākus nosacījumus. Mēģinot to darīt, viņš satiekas ar četrām citām meitenēm.

やはり俺の青春ラブコメはまちがっている。 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.8 (2511 balsu)
Šī romantiskā komēdija griežas ap antisociālu vidusskolas audzēkni, vārdā Hikigaya Hachiman, ar izkropļotu skatījumu uz dzīvi un bez draugiem vai draudzenes. Kad viņš redz, kā klasesbiedri aizrautīgi runā par savu pusaudžu dzīves dzīvošanu, viņš nomurmina. Viņi ir daudz melu. Kad viņam jautā par saviem nākotnes sapņiem, viņš atbild: Nedarbojas. Skolotājs liek Hačimānam pievienoties brīvprātīgo dienesta klubam, kur gadās skolas skaistākā meitene Jukinošita Jukino.