bilibili

阿波連さんははかれない | Ķīna| Japāna
Žanrs
IMDB
7 (885 balsu)
Stāsts seko īsās un klusās Reinas Aharenas un Raidou "neatšifrējamajai" ikdienai, kas klasē sēž viņai blakus. Aharens nav tik labs, lai novērtētu attālumu starp cilvēkiem (vai personīgās robežas), un Raidou sākotnēji sajuta zināmu attālumu starp viņiem abiem. Tad kādu dienu, kad Raidou paņēma Aharena nomesto dzēšgumiju, attālums starp viņiem pēkšņi kļuva neērti tuvs. No "pārāk tālu" līdz "pārāk tuvu" ... Aharens ir vienkārši neparedzams.

凡人修仙传 | Ķīna
Žanrs
IMDB
8.3 (109 balsu)
Nabags un parasts zēns no ciema pievienojas nelielai sektai Dzjan Hu un nejauši kļūst par neoficiālo mācekli. Kā Han Li, iedzimts parasts iedzīvotājs, nostiprinās savu pozīciju savā sektā? Ar savām viduvējām spējām viņam sekmīgi jāšķērso nodevīgais pilnveidošanās ceļš un jāizvairās no to cilvēku pamanīšanas, kas var viņam nodarīt ļaunu. Šis ir stāsts par parastu mirstīgo, kurš, neskatoties uz jebkādām pretrunām, saduras ar velnišķīgiem dēmoniem un seniem debesu radiem, lai atrastu savu ceļu uz nemirstību.

最果てのパラディン | Ķīna| Japāna
Žanrs
IMDB
6.8 (950 balsu)
Mirušo pilsētā, kas jau sen ir izpostīta un tālu no cilvēciskās civilizācijas, dzīvo viens cilvēkbērns. Viņu sauc Vils, un viņu audzina trīs nedzīvie: sirsnīgais skeleta karotājs Asinis; graciozā mumificētā priesteriene Marija; un krokojošais spektrālais burvis Guss. Viņi trīs ielej zēnā mīlestību un iemāca viņam visu, ko viņi zina. Bet kādu dienu Vils sāk brīnīties: "Kas es esmu?" Vilam ir jāatklāj šīs tālās mirušo zemes noslēpumi un jāatklāj nemirnieku slepenās pagātnes. Viņam jāiemācās labo dievu mīlestība un žēlastība, kā arī ļauno fanātisms un neprāts. Un, kad viņš to visu uzzinās, zēns spers savu pirmo soli ceļā uz Paladinu.

平家物語 | Ķīna| Japāna
Žanrs
Vizuāli satriecošs stāsts par lūgšanu, kas pārsniedz 800 gadus. Pirmā TV anime adaptācija Hideo Furukava modernajam klasiskās japāņu episkās pasakas atveidojumam, kas stāsta par Bivu, aklo ceļojošo dēlu, Tairas klana uzplaukuma un krišanas laikā Genpeja kara laikā.

炎炎ノ消防隊 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.6 (8117 balsu)
Saules ēras 198. gads Tokijā, īpašas ugunsdzēsēju brigādes cīnās pret fenomenu, ko sauc par cilvēka spontānu aizdegšanos, kur cilvēki tiek pārvērsti par dzīviem infernāliem, ko sauc par "infernāļiem". Lai gan infernāli ir pirmās paaudzes spontānas cilvēku aizdegšanās gadījumi, vēlākajām paaudzēm piemīt spēja manipulēt ar liesmām, saglabājot cilvēka formu. Šinra Kusakabe, jaunietis, kurš ieguvis iesauku Velna pēdas par spēju pēc vēlēšanās aizdedzināt kājas, pievienojas Speciālajai ugunsdzēsības spēku kompānijai 8, kurā ir iesaistīti citi liesmu lietotāji, kuri strādā, lai nodzēstu visus sastaptos infernāļus. Kad parādās grupa, kas veido Infernals, Šīra sāk atklāt patiesību aiz noslēpumainā ugunsgrēka, kas pirms divpadsmit gadiem izraisīja viņa ģimenes nāvi.