White Fox

うたわれるもの | Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (442 balsu)
Hakuoro ir zaudējis atmiņu pēc nopietnām traumām. Bet, pateicoties vecāka gadagājuma sievietei un viņas mazmeitai Eruruu, viņš ir atveseļojies. Viņa seju klāj dīvaina, nenoņemama maska, un viņš ik pa laikam redz zvēriskas vīzijas. Tagad Eruruu par viņu rūpējas, jo viņš ir pieradis pie ciemata un tā iedzīvotājiem, kuriem visiem ir dīvainas ausis (arī sievietēm ir astes). Lai gan šie cilvēki godā dabas spēkus, altāra apgānīšana liek viņiem veikt drastiskus pasākumus, lai pasargātu savu dzīvību no meža sargātāja Mutikapa-samas dusmām.

はたらく魔王さま! | Japāna
Žanrs
IMDB
7.5 (7618 balsu)
Varonis apmānīts, kad viņš ir dažu centimetru attālumā no pasaules iekarošanas, velns nonāk mūsdienu Tokijā. Tā kā velns ir spiests savilkt galus kopā, ātrās ēdināšanas ēstuvē pārvēršot burgerus, bez reālām iemaņām! Lai apturētu jebkādus turpmākos pasaules kundzības plānus, varonis izseko velna pēdas un uzņemas zemiskus telemārketinga darbinieka uzdevumus.

ありふれた職業で世界最強 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (3237 balsu)
Septiņpadsmit gadus vecais Hadžime Nagumo ir jūsu vidējais ikdienas otaku. Tomēr viņa vienkāršā dzīve, velkot visu nakti un guļot skolā, pēkšņi apgriežas kājām gaisā, kad viņš kopā ar pārējo klasi tiek izsaukts fantāziju pasaulē! Pret viņiem izturas kā pret varoņiem, un viņiem ir pienākums glābt cilvēci no pilnīgas izzušanas. Bet tas, kam vajadzēja būt jebkura otaku slapjam sapnim, ātri pārvēršas Hadžimes murgā. Kamēr pārējie viņa klases audzēkņi ir svētīti ar dievišķām spējām, Hadžima amatam Sinerģistam ir tikai viena transmutācijas prasme. Klasesbiedru izsmiets un iebiedēts par vājumu, viņš drīz vien nonāk izmisumā. Vai viņš spēs izdzīvot šajā bīstamajā briesmoņu un dēmonu pasaulē tikai ar izslavēta kalēja spēka līmeni?

ご注文はうさぎですか? | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (334 balsu)
Kokoa Hoto ir pozitīva un enerģiska meitene, kura tikai trīs sekundēs sadraudzējas ar jebkuru. Pēc pārcelšanās pie Kafuu ģimenes, lai apmeklētu vidusskolu prom no mājām, viņa nekavējoties sadraudzējas ar kafejnīcas Rabbit House dibinātāja Čino Kafu kautrīgo un priekšlaicīgo mazmeitu, kuru bieži var redzēt ar runājošo trusi Tipiju uz galvas. Sākusi strādāt par viesmīli apmaiņā pret istabu un ēdināšanu, Kokoa sadraudzējas arī ar citu nepilnas slodzes darbinieku Rizi Tedezu, kurai ir neparasta uzvedība un ievērojamas fiziskās iespējas militārās audzināšanas dēļ; Chiya Ujimatsu, viesmīle no konkurējošās kafejnīcas, kas visu dara savā tempā; un Šaro Kirima, vēl viena viesmīle citā kafejnīcā, kurai ir muižnieces gaiss, neskatoties uz to, ka viņa ir nabadzīga. Ar pūkainu muļķību un kofeīnu bagātu jautrību, Gochuumon wa Usagi Desu ka? ir sirsnīga komēdija par piecām jaunām viesmīlēm un viņu amizantiem piedzīvojumiem pilsētā, ko viņas sauc par mājām.

Re:ゼロから始める異世界生活 | Japāna
Žanrs
IMDB
8.1 (19605 balsu)
Natsuki Subaru, parasts vidusskolnieks, ir ceļā uz mājām no lielveikala, kad tiek pārvests uz citu pasauli. Tā kā viņš ir apmaldījies un apmulsis jaunajā pasaulē, kur viņš pat nepazīst kreiso no labās puses, vienīgā persona, kas viņam sniedza roku, bija skaista meitene ar sudraba matiem. Apņēmies viņai kaut kā atmaksāt par izglābšanu no viņa paša izmisuma, Subaru piekrīt palīdzēt meitenei atrast kaut ko, ko viņa meklē.