Gold Film

Senden Daha Güzel | Turcija
Žanrs
IMDB
6.9 (1056 balsu)
Senden Daha Guzel Efsun, kas strādā par dermatologu, mierīgi dzīvo fermā kopā ar savu tēvu ciematā Gaziantepā. Viņas māte jaunībā pameta viņu un tēvu, pārcēlās uz Stambulu un kļuva par vienu no Turcijas svarīgākajiem plastikas ķirurgiem. Efsuna pēkšņi saņem ziņas no savas mātes, kuru viņa nav redzējusi kopš 12 gadu vecuma. Viņas māte ir uz nāves gultas un vēlas viņu redzēt pēdējo reizi. Viņa uzaicina Efsunu uz Stambulu, nosūtot savu šoferi. Efsunu, kura dodas uz Stambulu pie savas mātes, gaida liels pārsteigums. Viņas māte, Stambulas lielākās estētikas klīnikas īpašniece, lūdz Efsunu strādāt klīnikā un piespiež viņu to darīt. It kā ar to visu būtu par maz, Emīrs, kurš, viņasprāt, ir šoferis, patiesībā ir viņas mātes partneres Kajas Bejas dēls. Emirs, izskatīgs un harizmātisks ķirurgs, domā, ka Efsuns ir ieradies, lai atņemtu viņam klīniku, un sāk kautiņu ar Efsunu. Turklāt šie jaunieši ir kaimiņi

Erkek Severse
Žanrs
IMDB
6.7 (518 balsu)
Zeinepa, kas dzīvo kopā ar saviem dvīņu bērniem, ir šķīrusies no Oktay, ar kuru viņa ar lielu mīlestību apprecējās universitātes gados, jo viņa tika piekrāpta. Zeinepa zaudē ticību vīriešiem un aizver savu sirdi mīlestībai. Līdz brīdim, kad viņš satika Kenanu, Jelda ir viena no sievietēm pēc Kenana, un viņa plāno turpināt biznesa partnerattiecības, ko viņi tikko uzsāka ar Kenanu, lai laulībā.

Masumiyet | Turcija
Žanrs
IMDB
6 (917 balsu)
Masumijeta seko stāstam par Bahāru, precētu divu bērnu māti, kuras dzīve krasi mainās pēc tam, kad viņas 19 gadus vecā meita iemīlas nepareizā vīrietī. Viņas meitas Elas pirmā mīlestība ir nevis viņas vecuma koledžas studente, bet gan viņas tēva 35 gadus vecais priekšnieks, kurš gatavojas apprecēties ar kādu citu. Bahāra, kura cenšas glābt meitu no šīm nepareizajām attiecībām, nevar novērst to, kas notiks, lai ko viņa arī darītu. Notikums, kas notiek Elas 19. dzimšanas dienas svinību dienā, uz visiem laikiem maina Bahāras un viņas ģimenes dzīvi!