Fulwell 73

Sin límites | Spānija| ASV| Lielbritānija
Žanrs
Unknown genere
IMDB
6.8 (1771 balsu)
Pirmais apceļojums apkārt pasaulei, izsekojot 1519.–1522. gada ceļojumam, kuru ierosināja Ferdinands Magelāns un kura kulmināciju sasniedza Huans Sebastjans Elkāno.

The Kardashians | ASV
Žanrs
IMDB
4.8 (3026 balsu)
Ģimene, kuru jūs pazīstat un mīlat, ir šeit ar pavisam jaunu seriālu, kas sniedz pilnīgu piekļuvi viņu dzīvei. Kriss, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall un Kailija atgriež kameras, lai atklātu patiesību aiz virsrakstiem. No intensīvā spiediena, ko rada miljardu dolāru vērti uzņēmumi, līdz jautrajiem priekiem, ko rada spēļu laiks un skolas pamešana, šis seriāls iepazīstina skatītājus ar aizraujoši godīgu stāstu par mīlestību un dzīvi uzmanības centrā.

Among the Stars | ASV
Žanrs
IMDB
7.8 (269 balsu)
Sešu daļu dokumentālie seriāli ar lidojuma uz sienas piekļuvi plašākai NASA pasaulei ar kamerām uz Zemes un kosmosā. NASA astronauts kapteinis Kriss Kesidijs cenšas atgriezties savā skafandrā, lai veiktu pēdējo misiju. Šī sērija seko Krisam un plašākai komandai, kas uzņemas misijas, kas riskē ar dzīvību, veselību un reputāciju cilvēces labā. Pievienojieties viņiem, risinot viņu misijas.

The Late Late Show with James Corden | ASV
Žanrs
Unknown genere
IMDB
5.7 (10400 balsu)
Kad Kreigs Fergusons aizies pensijā, Džeimss Kordens pārņems The Late Late Show. Raidījums ir vēlu vakara sarunu šovs, kurā tiek intervētas slavenības, un tam ir savas daļas. Un, protams, to visu vada Džeimss Kordens.