Jerry Bruckheimer Television

CSI: Vegas | ASV
Žanrs
IMDB
7.5 (7029 balsu)
Saskaroties ar eksistenciāliem draudiem, kas varētu sagraut Noziedzības laboratoriju, izcilai tiesu medicīnas izmeklētāju komandai ir jāsaņem atpakaļ vecie draugi un jāievieš jaunas metodes, lai saglabātu un kalpotu taisnīgumam Grēku pilsētā.

The Amazing Race | ASV| Lielbritānija
Žanrs
Unknown genere
IMDB
7.8 (14852 balsu)
Šajās realitātes sacensībās komandas dodas pārgājienā apkārt pasaulei uz pārsteidzošiem galamērķiem, kur tām jāsacenšas virknē izaicinājumu, gan garīgo, gan fizisko. Tikai tad, kad uzdevumi būs pabeigti, viņi uzzinās par savu nākamo atrašanās vietu. Komandas, kas ir vistālāk atpalikušas, pakāpeniski tiks izslēgtas, līdz ar sacensību norisi, un komanda, kas pirmā ieradīsies galamērķī, uzvarēs sacīkstēs un saņems $1 miljonu.

Lucifer | ASV
Žanrs
IMDB
8.1 (329117 balsu)
Garlaikots un nelaimīgs kā elles pavēlnieks, Lucifers Morningstars pameta savu troni un devās pensijā uz Losandželosu, kur viņš ir sadarbojies ar LAPD detektīvu Hloju Dekeri, lai iznīcinātu noziedzniekus. Bet, jo ilgāk viņš ir prom no pazemes, jo lielāks ir drauds, ka var izbēgt vissliktākā cilvēces daļa.

L.A.'s Finest | ASV
Žanrs
IMDB
6.1 (8016 balsu)
Sids Bērnets ir atstājis savu sarežģīto pagātni, lai kļūtu par LAPD detektīvu. Pārī ar jaunu partneri Nensiju Makkennu, strādājošu mammu ar tikpat sarežģītu pagātni, Sīda ir spiesta pārbaudīt, vai viņas neatvainojošais dzīvesveids varētu slēpt kādu lielāku personīgo noslēpumu. Šīs divas sievietes nav vienisprātis par daudz, bet viņas atrod kopīgu valodu, kad runa ir par visbīstamāko noziedznieku uzņemšanu Losandželosā.

Hightown | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (5465 balsu)
Narkotiku tirdzniecības laikā Keipkodā krastā izskalojas līķis, kuru atklāj necienīgs Nacionālā jūras zvejniecības dienesta virsnieks Džekijs Kvinonss, kurš ir apņēmības pilns palīdzēt atrisināt slepkavību, pat ja štata policisti nevēlas, lai viņa ne tuvu nenotiktu šajā lietā.