vienas nakts stāvvieta

Trainwreck | ASV
Žanrs
Budžets
35,000,000.00$
Eimijas tēvs vienmēr teica, ka monogāmija nav iespējama. Un ar šo devīzi jaunā žurnāliste un meitene bez kompleksiem nu dzīvo pilnā jaudā - baudot dzīvi reibinošās ballītēs un metoties arvien jaunās mīlas dēkās. Negaidīti viņas topošā raksta galvenais varonis – pievilcīgais un veiksmīgais ārsts Ārons sāk raidīt romantiskas jūtas Eimijas virzienā, un viņas bezrūpīgais dzīvesstils ir apdraudēts.

Two Night Stand | ASV
Žanrs
Iespējams, ka vienas nakts sekss ar interneta sarakstē tikko iepazītu puisi nav tā labākā ideja. Bet sniega vētras dēļ iestrēgt ar viņu vienā dzīvoklī pirms pašiem Ziemassvētkiem - tas jau ir par daudz. Vai arī tā ir negaidīta iespēja labāk iepazīt vienam otru? Un pienācīgi atstrādāt šādas tādas kustības gultā?

How to Be Single | ASV
Žanrs
Budžets
38,000,000.00$
Daži māk dzīvot vieni, daži nemāk, bet daži ir... Alise. Un Robina. Lūsija. Mega. Toms. Deivids. Ņujorkā netrūkst vientuļu siržu, kuras meklē savu otro pusīti - dvēseles radinieku, seksa partneri, vai kaut ko pa vidu starp abiem. Te neiztrūkstošs ir flirts un vienas nakts sakari, tomēr visiem neprecētajiem ir kaut kas kopīgs - vēlme iemācīties dzīvot vieniem pasaulē, kurā mīlestībai ir tik daudz un dažādu definīciju. Pārgulēt pilsētā, kura nekad neguļ, vēl nekad nav bijis tik aizraujoši!

Forgetting Sarah Marshall | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (254804 balsu)
Budžets
30,000,000.00$
Komēdiju „Nevainīgs 40 gadu vecumā” un „Pēkšņi stāvoklī” autoru pirmā romantisko neveiksmju komēdija! Ikvienam, kura sirds jebkad tikusi izrauta no krūtīm, sašķaidīta sīkos gabaliņos un iemīta smiltīs – neprātīgs un līdz sirds dziļumiem aizkustinošs stāsts par attiecībām. Kad Pītera draudzene - televīzijas zvaigzne Sāra Maršala viņu pamet, Pīters ir tuvu nervu sabrukumam. Lai dziedētu lauzto sirdi un attaptos no sāpīgās šķiršanās, viņš dodas uz Havaju salām. Viņa mērķis ir – aizmirst Sāru Maršalu! Lomās: Jason Segel, Kristen Bell, Mila Kunis, Russell Brand Režisors: Nick Stoller

1 2