J.C.Staff

Wixoss Diva(A)Live | Japāna
Žanrs
IMDB
5.9 (17 balsu)
Kāršu spēles Wixoss pasaulē spēlētāji tiek aicināti spēlēt kā sevis iemiesojuma versijas; šajā labi zināmajā spēlē vispopulārākais spēles veids ir dalība "Diva Battles", kur spēlētāji sacenšas, lai iegūtu līdzjutējus.

スケートリーディング☆スターズ | Japāna
Žanrs
IMDB
6.3 (85 balsu)
Viņa konkurenta Reo Šinozaki vārdi lika Kensejam Maešimas atmest daiļslidošanu. Vairākus gadus vēlāk Maeshima, kurš tagad ir vidusskolnieks, redz preses konferenci, kurā Šinozaki paziņo, ka viņš pāriet no viena slidošanas uz slidošanas komandu sporta veidu. Pēc tam zēns vārdā Hajato uzaicina Maešimu uz skrituļslidošanas pasauli...

ダンジョンに出会いを求めるのは間違っているだろうか | Japāna
Žanrs
IMDB
7.4 (8715 balsu)
Pasaulē, kur dievības ir nolaidušās no debesīm, atrodas Orario pilsēta, kurā atrodas Dungeon, kurā ir dažādi briesmoņi no gobliniem līdz pūķiem. Piedzīvojumu meklētāji nogalina šos monstrus un paņem to lauskas, kuras pēc tam izmanto burvju priekšmetu izgatavošanai. Lai kļūtu par piedzīvojumu meklētāju, cilvēki pievienojas grupām ar nosaukumu Familia. Katrs no tiem ir nosaukts un kalpo pastāvošai dievībai. Piedzīvojumu meklētāji, viņu īpašības un spējas tiek sarindoti pēc līmeņa, pilnveidoti pēc pieredzes un viņu ģimenes dievības uzraudzībā. Bell Krenels, iesācējs piedzīvojumu meklētājs, ir vienīgais dievietes Hestijas vadītās ģimenes loceklis. Pēc Loki Familia augstākā līmeņa piedzīvojumu meklētāja Aisa Vallenšteina izglābšanas viņš viņā iemīlas un nolemj pilnveidoties un kļūt viņas uzmanības cienīgs. Visu laiku lielākoties neapzinoties, ka arī citām meitenēm, dievībām un mirstīgajiem, rodas jūtas pret viņu. Īpaši pati Hestija.

食戟のソーマ | Japāna
Žanrs
IMDB
8.2 (4639 balsu)
Jukihira Souma sapnis ir kļūt par pilnas slodzes pavāru tēva restorānā un pārspēt tēva kulinārijas prasmes. Bet tāpat kā Jukihira pabeidz vidusskolas, viņa tēvs Jukihira Jouichirou slēdz restorānu, lai gatavotu ēdienu Eiropā. Lai arī Souma cīņas garu nomoka, Jouichirou izaicinājums ir izdzīvot elitārajā kulinārijas skolā, kurā absolvē tikai 10% studentu. Vai Souma var izdzīvot?

1 2