Studio Dragon

더 로드: 1의 비극 | Koreja
Žanrs
IMDB
6.3 (58 balsu)
Briesmīgs bērnu nolaupīšanas incidents notiek savrupmāju kompleksā, kur dzīvo tikai 1% greznāko iedzīvotāju. Bez laika šokēt, bērns atgriežas miris, un slepkava nav zināms. Tomēr šis incidents bija tikai traģēdijas sākums. Kamēr pūlis slēpj patiesību, ir daži, kas sāk atklāt savrupmājas liekulību un neglīto noslēpumu.

마녀식당으로 오세요 | Koreja
Žanrs
IMDB
7.3 (727 balsu)
Par restorānu, kas pārdod ēdienu, kas piepilda vēlmes, un klientiem, kuri vēlas dzīvot citādāk, pārdodot savu dvēseli.

악마판사 | Koreja
Žanrs
IMDB
8.3 (2996 balsu)
Vajāšanas drāma par tiesnesi, kurš mēģina sodīt par ļaunuma esamību, pārvēršot tiesu par realitātes šovu, un tiesnesi, kurš vēlas uzzināt sava līdzgaitnieka identitāti.

보이스 | Koreja
Žanrs
IMDB
7.6 (2189 balsu)
Divi detektīvi apvienojās, lai notvertu sērijveida slepkavu, kurš nogalināja viņu ģimeni. Moo Jin Hyuk dzīve kļuva nekontrolējama pēc viņa sievas noslepkavošanas. Viņš sāk savest kopā pēc tam, kad iepazīstas ar Kangu Kvonu Džo, ASV diplomētu balss profilētāju, kura zaudēja savu policistu tēvu tam pašam sērijveida slepkavam. Viņi strādā kopā 112 (ātrās palīdzības tālruņa numurs) zvanu centra komandā.

간 떨어지는 동거 | Ķīna| Koreja
Žanrs
IMDB
7.7 (3203 balsu)
Filma "Mans istabas biedrs ir Gumiho" stāsta par tēviņu Gumiho, kurš simtiem gadu nodzīvojis, lai kļūtu par cilvēku, kuram negadījumā kāda koledžas studente atņēma lapsas krelles un dzīvo kopā mājā, lai atrisinātu problēmu. šī problēma.

마인 | Koreja
Žanrs
IMDB
7.7 (1392 balsu)
“Mans” ir par spēcīgām un ambiciozām sievietēm, kuras pārvar pasaules aizspriedumus, lai atrastu savu īsto.

어느 날 우리 집 현관으로 멸망이 들어왔다 | Koreja
Žanrs
IMDB
8 (4388 balsu)
Dong Kyung ir smagi strādājis kopš viņas vecāku nāves. Šķiet, ka viņas dzīve kļūst stabila pēc 6 gadu darba par tīmekļa romānu redaktori, taču kādu dienu viņai tiek diagnosticēts smadzeņu vēzis. Viņa vaino savu neveiksmīgo dzīvi un vēlas nolādēt visu, lai tas pazustu, kas netīšām aicina parādīties Myul Mang, vēstnesis starp cilvēkiem un dieviem. Viņš saka, ka var izpildīt viņas vēlmes. Kā savu pēdējo cerību viņa noslēdz līgumu ar Myul Mang uz simts dienām, lai dzīvotu tā, kā viņa vēlas, riskējot ar visu.

루카: 더 비기닝 | Koreja
Žanrs
IMDB
6.6 (460 balsu)
"LUCA" pamatā ir Čārlza Darvina apgalvojums, ka visas dzīvības sugas laika gaitā ir cēlušās no kopīgiem senčiem. (LUCA nozīmē "pēdējais universālais kopīgais sencis".)

스위트홈 | Koreja
Žanrs
IMDB
7.3 (23136 balsu)
Cha Hyun-Soo ir vidusskolas students. Viņš ir arī vientuļnieks un reti atstāj savu istabu. Viņš atsakās runāt ar savu tēvu, māti un jaunāko māsu. Kādu dienu visa viņa ģimene, izņemot viņu, iet bojā autoavārijā. Ča Hjunsū ir atstāts viens. Viņš pārvācas uz nelielu dzīvokli. Šobrīd visā pasaulē notiek noslēpumaina parādība, ka cilvēki pārvēršas par briesmoni. Cha Hyun-Soo daudzdzīvokļu mājas iedzīvotāji, tostarp Pyeon Sang-Wook, cīnās pret šiem monstriem un cenšas izdzīvot.

좋아하면 울리는 | Koreja
Žanrs
IMDB
6.7 (6201 balsu)
Love Alarm ir lietotne, kas informē, ja kāds 10 metru rādiusā ir iemīlējies. Tas ātri kļūst par sociālu parādību. Lai gan visi par to runā un izmanto to, lai pārbaudītu savu mīlestību un popularitāti, Džodžo ir viens no retajiem cilvēkiem, kurš vēl nav lejupielādējis lietotni. Tomēr drīz viņa saskaras ar mīlas trijstūra situāciju starp Sun-oh, pret kuru viņai sāk būt jūtas, un Hye-Young, kurš viņu ir ļoti iemīlējis.

구미호뎐 | Koreja
Žanrs
IMDB
7.9 (5434 balsu)
Pilsētā apmetas deviņastes lapsa. Televīzijas PD sieviete vajā deviņastes lapsu.

비밀의 숲 | Koreja
Žanrs
IMDB
8.5 (8757 balsu)
Ar drosmīgas sievietes detektīves palīdzību prokurors, kurš zaudējis spēju just līdzi, risina slepkavības lietu politiskās korupcijas apstākļos.

1 2 3