Houbunsha

ぼっち・ざ・ろっく! | Japāna
Žanrs
IMDB
8.4 (1527 balsu)
Hitori Gotou ir vidusskolas meitene, kura sāk mācīties spēlēt ģitāru, jo sapņo par dalību grupā, taču viņa ir tik kautrīga, ka nav ieguvusi nevienu draugu. Tomēr viņas sapnis varētu piepildīties pēc tam, kad viņa iepazīsies ar Nijiku Ijichi, meiteni, kura spēlē bungas un meklē savai grupai jaunu ģitāristu.

まちカドまぞく | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (254 balsu)
Kādu dienu atmodinot savas snaudošās velna spējas, Yuuko Yoshida jeb Ēnu saimniece Yuuko, viņas sencis Lilita uztic Gaismas klana svētnīcas jaunavu, maģisko meiteni, uzveikt. Juuko caur savu klasesbiedru Anri Sadu satiek maģisko meiteni Momo Čjodu un izaicina viņu uz dueli, taču spēka trūkuma dēļ ātri zaudē. Kopš tā laika Yuuko ir cīnījusies ar savu velna lomu un dueli ar Momo, kā arī regulāri aizņēmusies no viņas palīdzību. Tomēr dīvainas sakritības dēļ Juuko vājina arī Momo, atņemot viņai spēku sadarboties Tamas pilsētas miera aizsardzībā.

スローループ | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (109 balsu)
Nervozējot satikt savu jauno patēvu, Hijorija dodas uz vietu, kur vienmēr jūtas kā mājās, — okeānu. Kad uzrodas ziņkārīga meitene, vārdā Koharu, Hijori nolemj iemācīt viņai makšķerēt, tāpat kā to darīja viņas tēvs pirms nāves. Taču pēc tam, kad Koharu atklāj, ka tajā vakarā tiekas arī ar savu jauno ģimeni, meitenes nonāk pie pārsteidzošas atziņas. Viņu draudzība drīz sasniegs pilnīgi jaunu līmeni!