TOY'S FACTORY

ジョゼと虎と魚たち | Japāna
Žanrs
IMDB
7.6 (5341 balsu)
Ar sapņiem par niršanu ārzemēs Tsuneo iegūst darbu, palīdzot Hosē, māksliniekam, kura iztēle viņu aizved daudz tālāk par ratiņkrēslu. Bet, kad plūdmaiņas vēršas pret viņiem, viņi viens otru virza uz vietām, kuras nekad nav domājuši par iespējamu, un iedvesmo mīlestību, kas piemērota stāstu grāmatai.

ブルーロック | Japāna
Žanrs
IMDB
8.4 (4554 balsu)
Pēc katastrofālās sakāves 2018. gada Pasaules kausa izcīņā Japānas komandai ir grūti pārgrupēties. Bet kas pietrūkst? Absolūts Ace Striker, kurš var viņus virzīt uz uzvaru. Japānas Futbola savienība ir gatava izveidot uzbrucēju, kurš alkst pēc vārtiem un uzvaras, un kurš var būt izšķirošais instruments, lai atrisinātu zaudētā mača... un, lai to paveiktu, tā ir savākusi 300 Japānas labāko spēlētāju. un spilgtākie jaunatnes spēlētāji. Kurš izvirzīs komandas vadīšanu... un vai viņš spēs izskaust un pārvarēt visus, kas stāv viņiem ceļā?

殺し愛 | Japāna
Žanrs
IMDB
6.7 (579 balsu)
Viņa ir profesionāls slepkava. Un viņš… ir arī profesionāls slepkava. Un viņa ir viņa mērķis. Noķerta nāvējošā kaķa un peles spēlē, vai viņa kritīs pirmā… vai arī viņš?

ピーチボーイリバーサイド | Japāna
Žanrs
IMDB
6.2 (438 balsu)
Saltorīna Aldaika jeb Sari ir gaiša, dzīvespriecīga princese, kura vēlas doties piedzīvojumā, jo viņai ir garlaicīgi sava mazā pils laukos. Kādu dienu pie viņas sliekšņa klauvē ļaunu dēmonu pūlis, kas pazīstams kā "Oni", apdraudot ikviena Karalistes iedzīvotāju dzīvības. Par laimi, viņus izglābj vientuļš ceļotājs vārdā Kibitsu Mikoto, kurš nogalina šos monstrus ar noslēpumaino "Persiku aci". Ārpasaules briesmu šokēta, Sari nolemj doties savā ceļojumā. Viņa nezināja, ka iekustinās notikumu ķēdi, kas noteiks šīs maģiskās pasaules likteni.