Wondery

WeCrashed | ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (16362 balsu)
Iedvesmojoties no patiesiem notikumiem — un mīlas stāsta visa centrā. Desmit gadu laikā WeWork no vienas kopstrādes telpas kļuva par globālu zīmolu 47 miljardu dolāru vērtībā. Pēc tam mazāk nekā gada laikā tā novērtējums samazinājās par 40 miljardiem USD. Kas notika?

Joe vs Carole | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (1980 balsu)
Kad Kerola Baskina, lielo kaķu entuziaste, uzzina, ka laikā, kad eksotisko dzīvnieku mīļotājs Džo "Eksotiskais" Šreibvogels audzē un izmanto savus lielos kaķus peļņas gūšanai, viņa apņemas pārtraukt viņa uzņēmumu, izraisot strauji pieaugošu sāncensību. Taču Kerolai ir sava rūtaina pagātne, un, kad nagi iznāks, Džo neapstāsies, lai atklātu to, ko viņš uzskata par viņas liekulību.

The Shrink Next Door | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (13420 balsu)
Iedvesmojoties no patiesā stāsta par Mārtiju un terapeitu, kurš pagrieza viņa dzīvi... tad pārņēma to savā varā. Kad viņš pirmo reizi tiekas ar doktoru Aiku, Mārtijs vienkārši vēlas kļūt labāks par robežām. Vairāk nekā 30 gadu laikā viņš uzzinās visu par viņiem un to, kas notiek, kad tās tiek krustotas.

Dr. Death | ASV
Žanrs
IMDB
7.6 (13216 balsu)
Šausminošs patiess stāsts par doktoru Kristoferu Danču, plaukstošu Dalasas neiroķirurgu, kura pacienti pēkšņi sāk kļūt neatgriezeniski kropļoti vai miruši. Kad upuri krājās, divi kolēģi ārsti devās viņu apturēt.