Rooster Teeth Productions

Death Battle!
Žanrs
IMDB
7.3 (407 balsu)
Popkultūras nāvējošākie varoņi cīnās līdz nāvei! Eksperti Wiz un Boomstick analizē cīnītāju ieročus, bruņas un prasmes, lai atrastu izšķirošo, neapšaubāmo uzvarētāju. Jūsu sapņu spēles atdzīvojas!

RWBY 氷雪帝国 | ASV| Japāna
Žanrs
IMDB
5.8 (298 balsu)
Atlieku pasaulē, vietā, kur līdzās pastāv zinātne un pasakas, cilvēku civilizāciju vajā nāvējoši briesmoņi, kas pazīstami kā Grimmi. Kādu laiku Grimmu uzvara šķita pilnīgi droša, ja ne to varonība, kas bija zvērināti aizsargāt cilvēci — mednieku un mednieču. Šie karotāji tiek apmācīti un apvienoti komandās tādās skolās kā Beacon Academy, kur Rūbija tiekas ar Veisu un Bleiku, veidojot RWBY komandu kopā ar Rūbijas māsu Janu. Kamēr komanda RWBY mācās, lai kļūtu par izcilākajām medniecēm, ko Atlieku pasaule jebkad ir pazinusi, viņi saskaras ar šausminošiem draudiem...

gen:LOCK | ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (1625 balsu)
Pēc piecdesmit gadiem nomācošs autoritārs spēks draud iekarot pasauli. Tiek savervēta drosmīga komanda, lai vadītu jaunu ieroču neirozinātnes veidu, kas nodrošina postošu mehāniku, taču viņiem ir jābūt gataviem upurēt visu, lai glābtu pasauli.

Transformers: War for Cybertron | ASV| Japāna
Žanrs
IMDB
7.3 (3802 balsu)
Uz savas mirstošās planētas Autoboti un Decepticons sīvi cīnās par kontroli pār AllSpark Transformeru Visuma rašanās stāstā.